+31 (0) 30 246 4085

Landingspagina Azure Expert Training

Azure Expert Training

Word een Azure ExpertDe data voor de nieuwe Azure trainingen worden binnenkort bekend gemaakt!


Waarom IaaS via Microsoft Azure en Ingram Micro?

Microsoft Azure biedt een Infrastructure as a Service model waarmee je kunt profiteren van een groeiende verzameling van geïntegreerde cloud diensten die eenvoudig aan jouw klanten geleverd kunnen worden. Met Microsoft Azure kies je enkel de dienstverlening die jouw klant daadwerkelijk nodig heeft, zodat je nooit te veel betaalt. Bovendien kun je eenvoudig servers op- en afschalen, waardoor je alleen betaalt voor de capaciteit die je daadwerkelijk gebruikt.

 

Met het aanmaken van een Microsoft Azure account via de Ingram Micro Cloud Marketplace, zal je profiteren van geautomatiseerde, maandelijkse facturatie en een gegarandeerde dienstverlening aan jouw klanten. Ingram Micro biedt volledige support; van technische tips tot uitgebreide educatie en persoonlijke training. Ons team bestaande uit technische, sales en training professionals focussen zich volledig op jouw succes.

Azure Expert Training

Tijdens onze Azure Expert Training word je uitgebreid getraind op het verkopen en implementeren van Microsoft Azure. Als je van plan bent om jouw business onder te brengen in Microsoft Azure, dan is de training ‘My Business & Azure’ een échte aanrader. Tijdens deze training kom je alles te weten over Azure en welke impact dit cloud platform kan hebben op jouw business.

 

Als je aan de slag wil gaan met het implementeren van Azure voor jouw klanten, dan mag je de Praktische Azure Sessies niet missen. Tijdens deze hands-on sessies ga je aan de slag met Franklyn Cecilia, onze Microsoft Blackbelt trainer. Deze sessies gaan dieper in op alledaagse IT-uitdagingen en hoe je deze kunt oplossen met Azure. Denk aan het inrichten van een Cloud RDS omgeving of het migreren van on-premise naar de cloud.

 

Azure Stack as a Service

Prettig werken in de cloud, gegarandeerd data opslaan in Nederland op hardware van een Nederlandse partij én profiteren van alle functionaliteiten van de publieke cloud? Dat kan met Azure Stack! Steeds meer bedrijven willen hun belangrijkste applicaties en data in een eigen omgeving beheren. Vanwege bepaalde wet- en regelgeving of omdat ze niet hun data in de public cloud willen opslaan. Azure Stack biedt de diensten van een public cloud aan in een private cloud. Het levert een hybrid cloud op met een Azure omgeving onder dezelfde voorwaarden als een eigen datacenter. Je profiteert dus van het beste van beide werelden!

 

The Sourcing Company stelt Microsoft Azure Stack beschikbaar voor onze partners. Hiermee is het nog aantrekkelijker om in de cloud te werken, want je bepaalt zelf welke functionaliteiten van Azure je op de Azure Stack hardware wil laten draaien. Tijdens de Azure Stack as a Service workshop leer je meer over de mogelijkheden van Azure Stack as a Service via The Sourcing Company.

Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Wil jij jouw Azure kennis naar een hoger niveau brengen en een officieel MCSA-certificaat behalen? Volg dan de Azure MCSA Certificering Trainingen! Tijdens deze trainingen word je klaargestoomd voor de volgende Microsoft MCSA-examens:

 • 70-532 Developing Microsoft Azure Solutions
 • 70-533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
 • 70-535 Architecting Microsoft Azure Solutions

 

Na succesvolle afronding van twee van de drie examens mag jij het MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate)-certificaat in ontvangst nemen. De tweede training, 70-533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions, zal dieper ingaan op het implementeren van infrastructuur oplossingen in Microsoft. Na afloop ben je in staat om cloud en hybride oplossingen te implementeren en beheren. Let op: voor deze training is enige kennis van Azure een pré. Lees hier wat je kunt verwachten tijdens de training.

 

Met het MCSA traject via Ingram Micro kom je in aanmerking voor de Microsoft Competency: ‘ Cloud Platform’, waardoor je in aanmerking komt voor Partner Incentives vanuit Microsoft op Azure. Dit betekent dat jij van vele financiële voordelen profiteert, zoals het vergroten van marges op Azure. Lees hier meer over Partner Incentives.

My Business & Azure

Ben jij van plan om jouw business onder te brengen in Microsoft Azure? Of wil je weten hoe je meer uit Microsoft Azure kunt halen? Dan mag je de training ‘My Business & Azure’ zeker niet missen! Tijdens deze training kom je alles te weten over Microsoft Azure en welke impact dit cloud platform kan hebben op jouw business. De commerciële voordelen voor jouw bedrijf worden behandeld, maar ook de manier waarop je Azure kunt verkopen aan jouw klant en hoe je prijscalculaties kan uitvoeren.

 

Welke invloed heeft Azure op mijn business? Hoe ga ik om met klantaanvragen? Welke alledaagse IT-uitdagingen kunnen worden opgelost met Azure? Welke oplossingen kan ik implementeren in Azure? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens de My Business & Azure training. Na afloop van de training weet je hoe jij jouw business kunt onderbrengen in Microsoft Azure en de aspecten waar je rekening mee moet houden.

 

Ben jij klaar om jouw business te laten groeien met Microsoft Azure?

Workspace & Application Delivery

Wil jij een cloud werkplek aanbieden en/of applicaties bouwen met Microsoft Azure? Dan is de sessie Workspace & Application Delivery een uitstekende keuze. Tijdens deze hands-on sessie ga je samen met Franklyn Cecilia, onze Microsoft Blackbelt trainer en gecertificeerde Parallels RAS engineer, aan de slag met Azure in combinatie met o.a. Parallels RAS. Na afloop kun jij totaaloplossingen implementeren voor jouw klanten.

 

Om tijdens de training meteen aan de slag te kunnen met Azure en Parallels RAS vragen we je om gratis een Azure tenant aan te maken. Mocht je nog geen Azure tenant hebben, volg dan onderstaande instructies om een Azure CSP Tenant aan te maken.

 

Wil jij de praktische Azure sessie ‘Workspace & Application Delivery’ volgen?

Azure CSP Tenant aanmaken

 

Om de Azure CSP tenant aan te maken, dien je eerst je Cloud Marketplace account te activeren. Dit doe je door in te loggen met de gegevens voor de algemene Ingram Micro portal. Nadat je account is geactiveerd log je in op de Cloud Marketplace en bestel je de Azure tenant. Het Azure tenant subscription nummer kun je vervolgens vinden in de Azure Portal.

 

Bestel een Azure CSP Tenant

 • Ga naar de Microsoft Azure pagina.
 • Klik op ‘Buy Now’.
 • Klik vervolgens op ‘Proceed to check out.’* Mocht je niet direct doorgestuurd worden, klik dan bovenaan op het winkelwagentje.
 • Omdat dit de eerste bestelling is, zal je een nieuwe user aan moeten maken. Vul hiertoe alle velden in. Deze informatie wordt daarna opgeslagen en is bij volgende bestellingen in een dropdown menu te selecteren. Mocht je al een intern account hebben, selecteer deze dan uit het dropdown menu.
 • Kies voor een duidelijk als trainingsaccount te onderscheiden tenant naam, zodat je hem in latere stadia eenvoudig kan vinden.
 • Vink ‘My Customer Requires a New Microsoft Tenant’ aan. Tip: gebruik jouw bedrijfsnaam + initialen.
 • Vul bij het MPN ID een geldig Microsoft ID in. Deze wordt voor latere bestellingen opgeslagen. Mocht je nog geen geldig Microsoft ID hebben, dan kun je deze aanmaken op de Microsoft Partner Portal. Heb je hier hulp bij nodig? Klik dan hier.
 • Ga door naar de volgende pagina.
 • Kies voor de 30-dagen betalingstermijn en ‘wire transfer’ als betaalmethode.
 • Rond de bestelling af en de tenant wordt aangemaakt.

 

* Bij de check-out staat een bedrag van € 0,00. Dit is correct, door het pay-as-you-go betalingsmodel maakt Azure pas kosten bij gebruik. Let op: zet na trainingen alle resources in de Azure portal uit om hoge kosten te beperken. Azure CSP tenants zijn te allen tijde in een live omgeving, in de regel blijven kosten beperkt tot +/- € 30,-. Ingram Micro is niet verantwoordelijk in voor kosten als gevolg van het niet tijdig stoppen van resources.

 

Vind je Azure CSP Tenant subscription nummer

 • Nadat je de bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met als onderwerp ‘Your access Details to the Microsoft Azure Portal’. Hier staan jouw inloggegevens in. Let op: deze e-mail kan in jouw spambox belanden.
 • Log in met jouw inloggegevens op de Azure Portal.
 • In het linkermenu klik je op ‘All Services’ en vervolgens op ‘Subscriptions’ (onder General). Je kunt ‘Subscriptions’ ook vinden door in de zoekbalk Subscriptions in te vullen.
 • Onder subscription staat het Azure tenant nummer. “Microsoft Azure (tenantnaam) + #1234567.

 

Mocht je hulp nodig hebben bij het aanmaken van een Azure CSP tenant, dan kun je contact opnemen met ons cloud team via +31 (0) 30 246 4085 of cloud@ingrammicro.nl.

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.