+31 (0) 30 246 4085

Azure Expert Training

iyw0-75x

Azure Expert Training

Microsoft Azure
Waarom IaaS via Microsoft Azure en Ingram Micro?
Microsoft Azure biedt een Infrastructure as a Service model waarmee resellers kunnen profiteren van een groeiende verzameling van geïntegreerde diensten die eenvoudig aan eindklanten geleverd kunnen worden via de cloud. Het enige wat je hoeft te doen is de diensten die je nodig hebt selecteren en enkel de diensten je de daadwerkelijk gebruikt zullen gefactureerd worden. Er is een volledige set van geïntegreerde cloudservices voor je beschikbaar en Ingram Micro heeft een aantal Blueprints voor je gebouwd om je Azure business snel en succesvol naar een hoger niveau te brengen. Tijdens onze Azure Expert Training word je uitgebreid getraind op het zelf bouwen van deze Blueprints zodat je snel kan starten met het verkopen en implementeren van Azure. Door het gebruik van Microsoft Azure is het eenvoudig om enkel de dienstverlening te kiezen die een eindgebruiker daadwerkelijk nodig heeft zodat je niet te veel capaciteit aankoopt en betaalt. Met het aanmaken van je Microsoft Azure account via de Ingram Micro Cloud Marketplace, zal je profiteren van geautomatiseerde, maandelijkse facturatie en een gegarandeerde dienstverlening aan je eindklanten. Bouw je oplossing in de Microsoft Azure portal, die direct gelinkt is aan je eindklant en je zal deze services en kosten automatisch zien verschijnen in het Ingram Micro Cloud Marketplace Customer Control Panel.

Word een Azure Expert

Registreer jezelf voor onze Azure Expert Training op ons hoofdkantoor in Utrecht:

Ingram Micro biedt resellers volledige support; van technische tips tot uitgebreide educatie en persoonlijke training. Wij zijn ervan overtuigd dat wij het leveren van clouddiensten eenvoudig kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat we op iedere dienstverlening technische 'due dilligence' uitvoeren zodat we voldoen aan SLA's, de dienstverlening schaalbaar is en je een hoge mate van support ontvangt.

We hebben een volledig team bestaande uit technische, sales en training professionals die zich volledig focussen op jouw succes.

Azure Blueprint #1

Bouw je Flexibele WordPress Server

Tijdens deze Blueprint training zal je een stap-voor-stap introductie krijgen zodat je in staat bent om een complete WordPress infrastructuur te installeren die beschikbaar is via de Microsoft Azure Marketplace.

WordPress is een open source content management systeem om responsive websites te ontwikkelen, die ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Het is gebruiksvriendelijk en support diverse templates zodat je eenvoudig je eigen ontwerp kan ontwikkelen zonder te scripten of te programmeren.

WordPress werkt op een groot aantal besturingssystemen en support vrijwel iedere webservice en database. Tijdens deze training zullen we de standaard LAMP stack gebruiken, wat betekent dat WordPress op het Linux Operating System (OS) zal draaien, welke de Apache web service, de MySQL database en PHP als programmeertaal zal gebruiken.

Een WordPress website zou de eerste stap voor een eindklant kunnen zijn om zijn servers in de cloud te zetten. Je kan de WordPress server voor intern als intranet beschikbaar stellen of extern als internet website.

Azure Blueprint #2

Bouw een Flexibile Backup oplossing met een competitieve prijsstelling

Tijdens deze Blueprint training zal je een stap-voor-stap introductie krijgen zodat je in staat bent om een complete Acronis Backup infrastructuur te ontwikkelen die beschikbaar is via de Microsoft Azure Marketplace.

Acronis Backup is een Azure certificeerde backup en restore oplossing. Het kan on-premise geinstalleerd worden of aangeboden worden als cloudoplossing. Tijdens deze blueprint training zullen we de Acronis Storage Gateway installeren op een Linux virtual machine, gehost op een Microsoft Azure.

Acronis Backup Cloud zorgt ervoor dat je de dataprotectie uitdagingen van je eindklant eenvoudig en snel kan oplossen met een bewezen, uitgebreide, hybride backup en recovery dienstverlening die servers en workstations optimaal beschermt. Je beheert je backups met de Acronis Backup Cloud management console, gehost bij Acronis.

Als reseller heb je een additionele propositie om aan je eindklanten te verkopen. Met Acronis op Azure, kan je je eindklanten een pay-as-you-go schaalbare backup oplossing bieden die volledig aanpasbaar is aan de ontwikkeling die je eindklant doormaakt.

Azure Blueprint #3

Remote Desktop Services

Tijdens deze Blueprint training zal je een stap-voor-stap introductie krijgen zodat je in staat bent om een Remote Desktop Services infrastructuur te bouwen op Microsoft Azure.

Maak verbinding met een extern bureaublad via een netwerkverbinding. Remote Desktop Services biedt een prettige virtuele desktop ervaring. Het helpt je om externe gebruikers, die werken vanuit beheerde en onbeheerde omgevingen, veilig te verbinden.

Deze omgeving kan gebruikt worden als vervanging van de Microsoft Small Business Server. De voorgestelde oplossing werkt met de principes van een virtual desktop workplace. Iedere Remote Desktop Server (RDS Server) kan geconfigureerd worden met een specifieke applicatie (zoals Office 365, Financial Software, e-Mail, et cetera).

Wanneer je deze intensieve training gevolgd hebt, heb je twee servers als domain controller, drie servers als Remote Desktop Session hosts en een virtual server voor RDS licensing geïnstalleerd. Alle servers draaien op de Window Server 2016 datacenter editie.

Azure Blueprint #4

Multifunctionele Netwerk Beveiliging met Barracuda

Tijdens deze Blueprint training zal je een stap-voor-stap introductie krijgen zodat je in staat bent om Barracuda NG Firewall Services te installeren, beschikbaar via de Microsoft Azure Marketplace.

De Barracuda NG Firewall vervult het ontbrekende puzzelstuk tussen de veiligheid van een cloud infrastructuur en het internet. Zoals het beveiligen van de netwerkverbinding, het tegenhouden van malafide aanvallen et cetera.

Met Barracuda via Azure, kan je je eindklanten een pay-as-you-go security oplossing bieden. Tijdens deze Blueprint training leer je om een Barracuda oplossing te installeren en configureren op een Microsoft Azure virtual machine.

Creëer een firewall die de DMZ en het netwerk van je eindklant beschermt. Of gebruik deze Blueprint om de Remote Desktop Services, die je in bovenstaande Blueprint hebt gebouwd, te beveiligen.

Word een Azure Expert!

Registreer jezelf voor de Azure Expert Training en ontvang je Ingram Micro Azure Expert certificaat.

Gedurende deze 3-daagse training op ons hoofdkantoor in Utrecht zal Ingram Micro je meenemen op reis door de Microsoft Azure Fundamentals en jou, als reseller, klaarstomen voor het verkopen en implementeren van Azure.

Tijdens deze hands-on technische training krijg je de kans om zelf te bouwen in Azure. Bovenstaande Blueprints zijn ontwikkeld en zullen onderwezen worden door onze Microsoft BlackBelt trainer, Franklyn Cecilia, so you can learn from the best.

Indien je een commerciële functie hebt zoals Sales Manager, Account Manager of Business Development Manager, kan je jezelf registreren voor de eerste dag van deze 3-daagse training zodat je volledig op de hoogte bent van de commerciële voordelen voor je bedrijf, de manier waarop je Azure kan verkopen en hoe je prijscalculaties kan uitvoeren.

Agenda

Dag 1. Commerciële training

 

Dag 2. Microsoft Azure Fundamentals; Bouw je Flexibele WordPress Server; Bouw je Flexibele Backup oplossing met een competitieve prijsstelling

 

Dag 3. Remote Desktop Services; Multifunctionele Netwerk Beveiliging met Barracuda

 

Dag 3. Commerciële training

Wij bevelen Microsoft®-software aan.

microsoft-logo-white-png
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.