+31 (0) 30 246 4085

BitTitan

De oplossingen van BitTitan zijn verkrijgbaar via de Ingram Micro Cloud Marketplace

BitTitan is wereldwijd leider in bedrijfsprocesautomatisering voor IT-dienstverleners. Het innovatieve MSPComplete biedt de omgeving en tools om op eenvoudige wijze Office 365, Microsoft Azure en andere cloud oplossingen te verkopen, leveren, implementeren en beheren.

bittitanlogo

MSPComplete

MSPComplete biedt een gemakkelijke manier om klanten naar de cloud te verplaatsen via een bewezen transformatieproces dat de planning, architectuur, kosten en fysieke migratie naar de cloud vereenvoudigd. Met BitTitan kan je meer cloudprojecten managen en het implementatieproces verbeteren en versnellen.

Download de MSPComplete datasheet

bittitanlogo

HealthCheck voor Azure

Deze oplossing maakt het mogelijk om de behoeften van klanten te beoordelen door verschillende devices (zowel fysiek als virtueel) te scannen en vervolgens een kostenbeoordeling te rapporteren en te leveren, zodat je op maat gemaakte infrastructuurcitaten op Azure kan maken voor je eindklant.

Download de datasheet

bittitanlogo

MigrationWiz

MigrationWiz is een op cloud gebaseerde e-mail- en data migratieoplossing waarmee je e-mail en data eindklanten van waar je maar wil kunt migreren naar de locatie die zij prefereren.

Download de Document datasheet

Download de Mailbox datasheet

Download de Public Folder datasheet

BitTitan is wereldwijd leider in bedrijfsprocesautomatisering voor IT-dienstverleners. Bekijk de video en ontdek hoe je BitTitan makkelijk kan migreren.

Meer informatie of starten met BitTitan? Wij helpen je graag!

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons cloud team:

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.