+31 (0) 30 246 4085

Category: Trendwatching

14

May, 18

2018-05-15-dropbox-gdpr

Dropbox wijzigt servicevoorwaarden, privacybeleid en zakelijke overeenkomst

De bedrijfsoplossing van Dropbox maakt het bedrijven mogelijk op een veilige manier bestanden te delen en synchroniseren via de cloud en er samen aan te werken. Ook Dropbox heeft zich voorbereid op de GDPR. Het bedrijf garandeert dat de privacy en gegevens van je klant volgens de hoogst mogelijke normen beschermd blijven. Hiervoor heeft Dropbox […]

02

May, 18

Microsoft 365 cybersecurity

Microsoft 365 is onmisbaar in cybersecurity-strategie

De introductie van Microsoft 365 door Satya Nadella op het Microsoft Inspire event representeerde een fundamentele verandering in de manier waarop Microsoft ontwerpt, bouwt en inspeelt op de behoeften van klanten voor een moderne werkplek.   De moderne werkplek is aan het veranderen. Werknemers zijn 50% meer van hun tijd bezig met werkzaamheden waarbij ze […]

19

Apr, 18

GDPR rapporteren

In 4 stappen klaar voor de GDPR – Rapporteren (4/4)

In de blogserie ‘In 4 stappen klaar voor de GDPR’ geven we een stappenplan naar GDPR-compliance. Ontdek hoe jij jouw klant kan helpen GDPR-compliant te worden. In de vorige blog is de derde stap van het stappenplan naar GDPR-compliance behandeld. Jouw klant is verplicht om persoonsgegevens goed te beveiligen tegen diefstal of toegang zonder toestemming. […]

05

Apr, 18

GDPR beveiligen

In 4 stappen klaar voor de GDPR – Beveiligen (3/4)

In de blogserie ‘In 4 stappen klaar voor de GDPR’ geven we een stappenplan naar GDPR-compliance. Ontdek hoe jij jouw klant kan helpen GDPR-compliant te worden. In de vorige blog is de tweede stap van het stappenplan naar GDPR-compliance behandeld. Door data te beheren weet jouw klant welke persoonsgegevens hij verwerkt, wat de doeleinden hiervan […]

03

Apr, 18

Easyazure blueprints

EasyAzure: eenvoudig oplossingen implementeren in Microsoft Azure

Wil jij starten met Microsoft Azure, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je gevorderd, maar kan je wel wat extra hulp gebruiken? Dan kan EasyAzure jou helpen! Met de EasyAzure Blueprints kun je enkelvoudige oplossingen ontwikkelen in Microsoft Azure. Deze verschillende oplossingen vormen in combinatie echter totaaloplossingen op enterprise-niveau voor […]

22

Mar, 18

GDPR beheren

In 4 stappen klaar voor de GDPR – Beheren (2/4)

In de blogserie ‘In 4 stappen klaar voor de GDPR’ geven we een stappenplan naar GDPR-compliance. Ontdek hoe jij jouw klant kan helpen GDPR-compliant te worden. In de vorige blog is de eerste stap van het stappenplan naar GDPR-compliance behandeld. Het identificeren van bedrijfsgegevens is een belangrijke eerste stap. Op deze manier weet jouw klant […]

15

Mar, 18

GDPR stappenplan - identificeren

In 4 stappen klaar voor de GDPR – Identificeren (1/4)

In de blogserie ‘In 4 stappen klaar voor de GDPR’ geven we een stappenplan naar GDPR-compliance. Ontdek hoe jij jouw klant kan helpen GDPR-compliant te worden. De GDPR is een nieuwe privacywet binnen de Europese Unie die vanaf 25 mei 2018 in werking treedt. Europese burgers krijgen door de wet meer controle over hun persoonsgegevens, […]

13

Mar, 18

Dropbox Business

Hoe beveiligt Dropbox de gegevens van je klant?

De GDPR, die vanaf 25 mei 2018 in werking treedt, is van toepassing op elk bedrijf dat persoonsgegevens van Europese burgers verwerkt. Zo ook Dropbox. Dropbox doet er alles aan om de veiligheid en beveiliging van de gegevens van zijn gebruikers te waarborgen. Dropbox heeft bijzondere aandacht voor beveiliging, naleving en privacy. Heeft jouw klant […]

01

Mar, 18

GDPR Assessment

Ben jij klaar voor de GDPR? Doe de test!

De deadline om aan de GDPR te voldoen, begint te naderen. Met nog maar 2,5 maand te gaan, wordt het toch echt tijd om actie te ondernemen. Vanaf 25 mei 2018 zal de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen worden door de GDPR. De GDPR verplicht dat elk bedrijf – in bezit van persoonlijke gegevens […]

27

Feb, 18

GDPR biedt grote kansen voor jouw bedrijf

De GDPR biedt grote kansen voor jouw bedrijf

Met nog enkele maanden te gaan voordat de GDPR van kracht gaat, begint de tijd te dringen. De kans is groot dat de GDPR impact heeft op jouw bedrijf en die van jouw klanten. De nieuwe privacywet geldt namelijk voor alle bedrijven die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken. Het niet naleven van de wet leidt […]

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.