+31 (0) 30 246 4085

EasyAzure: eenvoudig oplossingen implementeren in Microsoft Azure

03

Apr, 18

Easyazure blueprints

EasyAzure: eenvoudig oplossingen implementeren in Microsoft Azure

Easyazure blueprints

Wil jij starten met Microsoft Azure, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je gevorderd, maar kan je wel wat extra hulp gebruiken? Dan kan EasyAzure jou helpen! Met de EasyAzure Blueprints kun je enkelvoudige oplossingen ontwikkelen in Microsoft Azure. Deze verschillende oplossingen vormen in combinatie echter totaaloplossingen op enterprise-niveau voor eindklanten. Met de EasyAzure Blueprints breng jij jouw Azure business naar een hoger niveau.

 

Beveiliging: back-up, disaster recovery en security

Het beveiligen van bedrijfsdata is een van de belangrijkste aspecten voor elk bedrijf. Vooral nu de GDPR dichterbij komt, zijn steeds meer bedrijven op zoek naar goede manieren om hun data te beveiligen. Jij kan jouw klant hierbij helpen door goed ontworpen en complete oplossingen te implementeren. Oplossingen die de bedrijfscontinuïteit waarborgen en beschermen tegen bedreigingen en kwetsbaarheden. Maar waar begin je? De EasyAzure Blueprints op het gebied van beveiliging helpen je bij het implementeren van cloud oplossingen voor back-up, disaster recovery en security. De beveiligingsoplossingen zijn gemakkelijk toe te passen en te beheren, terwijl de kosten worden berekend op basis van het gebruik. Jouw klant betaalt dus alleen voor wat hij daadwerkelijk gebruikt.

 

Beheer: monitor, audit, high availability

Naarmate de toepassing van Infrastructure-as-a-Service groeit, vragen meer bedrijven zich af hoe ze hun workloads in de cloud beter kunnen beheren. Een van de grootste uitdagingen waar bedrijven mee worden geconfronteerd tijdens het beheren van hun netwerk en data, is het kiezen van de juiste tools hiervoor. Met de vele beschikbare management tools, waaronder opensource, kan het lastig zijn om te bepalen welke tools voldoen aan de eisen van jouw klant. Ook het implementeren van deze tools kan nog wel eens een lastige taak zijn. Dit is nu precies waar EasyAzure de uitkomst biedt. EasyAzure biedt hulpmiddelen voor het bewaken en controleren van datacenters en voor het garanderen van een zo groot mogelijke beschikbaarheid ervan.

 

Uitbreiding: web, L.A.M.P., data

Een infrastructuur moet vandaag en in de toekomst niet alleen aan prestatie- en betrouwbaarheidseisen voldoen, maar ook aan onbeheersbare gegevenstoename, wisselende workloads en de toenemende vraag van klanten naar content. Met Microsoft Azure zijn de uitbreidingsmogelijkheden oneindig. EasyAzure biedt cloud resources om de capaciteit en prestaties van privé en publieke omgevingen te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan de EasyData Cloud Folder, jouw schijf in de cloud. Met een map die is gedeeld in de cloud, heb je directe beveiligings- en backupmogelijkheden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over comptabiliteit, aangezien je in de cloud altijd profiteert van de nieuwste technologieën.

 

De EasyAzure Blueprints zijn gratis te downloaden via www.ingrammicrocloud.nl/easyazure. Met deze handleidingen kun je snel en eenvoudig oplossingen in Microsoft Azure realiseren. Wil je meer informatie over EasyAzure? Neem dan contact op met ons cloud team cloud@ingrammicro.nl of bel +31 (0) 30 246 4085.

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

Franklyn Cecilia
Senior Technical Consultant Cloud
Ingram Micro Cloud

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.