+31 (0) 30 246 4085

Eenvoudig jouw infrastructuur beheren met EasyAzure

31

Oct, 17

2017-10-31-easyazure-beheer

Eenvoudig jouw infrastructuur beheren met EasyAzure

2017-10-31-easyazure-beheer

Bij Ingram Micro bieden wij jou toegang tot de cloud marketplace, expertise en oplossingen waarmee je gemakkelijk cloud-technologieën kunt configureren, aanleveren en beheren. Microsoft Azure biedt je middelen, applicaties en structuren naar keuze, waardoor je de vrijheid hebt om wat je ook maar wilt te bouwen en in te zetten.

Naarmate de toepassing van Infrastructure as a Service groeit, vragen steeds meer organisaties zich af hoe ze hun workloads in de cloud beter kunnen beheren. Een van de grootste uitdagingen waarmee onze partners echter worden geconfronteerd tijdens het beheren van hun netwerk en data, is het kiezen van het juiste gereedschap hiervoor. Met de vele beschikbare management tools, waaronder opensource, kan het lastig zijn om te bepalen welke tools voldoen aan de eisen van jouw eindgebruiker, laat staan dat je weet hoe deze worden geïmplementeerd. Dit is nu precies waar ons EasyAzure-programma uitkomst biedt.
 

EasyAzure Beheer

Vanuit ons EasyAzure Beheer, bieden wij kant-en-klare oplossingen voor monitoring, auditing en high availability. Door één van de beschikbare Blueprints te implementeren, kun je een risicoanalyse uitvoeren en active directories of netwerkprestaties bewaken. Je kunt veranderingen bijhouden, in soft- en hardware servers, login-pogingen vastleggen en bewaken en high availability garanderen voor IT-resources. Afgezien van de technische aspecten, kan het implementeren van EasyAzure helpen om de kosten van een high availability and disaster recovery (HADR) database-oplossing te verlagen. De flexibiliteit van de Azure-omgeving zorgt ervoor dat je data deels, of compleet naar Azure kunt verplaatsen, om zo te voldoen aan het budget en de HADR-vereisten van jouw databasesystemen.

We bieden drie beheerpakketten aan: Monitoring, Auditing en High Availability. Ieder pakket bevat gedetailleerde informatie en een specifieke blauwdruk. In totaal bieden wij negen Blueprints voor beheeroplossingen aan. Iedere Blueprint bevat stap-voor-stap instructies met daarin uitleg hoe je deze kunt implementeren voor jouw eindklant. Ga naar http://www.ingrammicrocloud.nl/easyazure/ om hier direct mee te beginnen.
 

Meer op komst

Het EasyAzure-programma is een stapsgewijs programma met drie oplossingen: beveiliging, beheer en uitbreiding. Elke oplossing is onderverdeeld in 3 pakketten en elk pakket bevat op zijn beurt gedetailleerde informatie in een specifieke Blueprint. Enkele weken geleden lanceerden we al onze Blueprints op het gebied van beveiliging. Houd onze EasyAzure pagina goed in de gaten, want binnenkort zullen nog meer Blueprints beschikbaar zijn.

Heb je nog vragen, stel ze gerust aan ons cloud team!

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

 
Franklyn Cecilia, 

Senior Technical Consultant Cloud,
Ingram Micro Cloud

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.