+31 (0) 30 246 4085

Flexibel samenwerken met Dropbox – maandabonnement

19

Jun, 18

2018-06-19-dropbox-monthly-billing

Flexibel samenwerken met Dropbox – maandabonnement

2018-06-19-dropbox-monthly-billing

Flexibel samenwerken is één van de kernwaarden van Dropbox en is eveneens belangrijk voor de partners, resellers en eindgebruikers. Daarom biedt Dropbox nu via het kanaal ook flexibele abonnementsopties aan in de vorm van maandabonnementen.

Wereldwijd wordt veel op projectbasis gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan bouwprojecten, reclamecampagnes of de vele festivals. Voor dit soort samenwerkingsverbanden zijn vaak veel verschillende bedrijven en ondernemers samen in touw. Dropbox heeft gemerkt bij klanten dat ze flexibel willen kunnen op- en afschalen voor de duur van een project. Het tijdelijk kunnen uitbreiden van Dropbox Business door middel van maandcontracten springt in op deze behoefte. Alle betrokkenen kunnen met een flexibel abonnement voor de duur van een project eenvoudig informatie uitwisselen, samenwerken en gebruik maken van (nieuwe) tools binnen de Dropbox-omgeving.
 

Voordelen Dropbox Business

Dropbox Business is een oplossing voor het veilig delen en opslaan van bestanden waarmee medewerkers graag werken en die IT-beheerders de controle biedt die ze nodig hebben. Voordelen van (tijdelijk) gebruik van Dropbox Business zijn onder meer:

  • Bestanden opslaan en delen met alle gebruikers ongeacht het technische platform (in- en extern)
  • Uitgebreide managementconsole die volledig inzicht biedt in activiteiten van gebruikers
  • Snelste synchronisatie in de markt
  • Gemakkelijk te implementeren
  • GDPR-proof

 

Mogelijkheden mkb

Ook voor kleinschalige projecten en bedrijven in het mkb kan Dropbox Business uitkomst bieden. Niet alleen vanwege de flexibiliteit, maar ook met het oog op financieel risico en het kunnen richten op kerntaken. Zo kunnen de prestaties, productiecapaciteit en efficiëntie groeien terwijl tegelijkertijd de implementatie- en supportkosten lager worden.

Daarnaast biedt een maandcontract de mogelijkheden om eens te onderzoeken of de geavanceerde mogelijkheden van Dropbox Business passen binnen het bedrijf of project. Geen eindeloos e-mailen, bestanden zoeken of opslagruimte zoeken, maar overzichtelijk binnen een systeem werken, waarvan de eindgebruikers zeggen dat het prettig en intuïtief werkt. IT-ervaring is niet nodig, dus iedere persoon op iedere afdeling kan er gemakkelijk mee leren werken.
 

Synchronisatie aanbod

Voor de partners die software met Dropbox Business als maandlicentie aanbieden, vormen de maandcontracten van Dropbox een prettige synchronisatie met hun huidige aanbod. Zo kunnen ze complete oplossingen op maat bieden voor kortere of langere termijn. Een bijkomend voordeel is dat dit uiteindelijk weer tot meer contactmomenten met klanten leidt. Zo hoopt Dropbox dat de nieuwe maandelijkse abonnementsopties bijdragen aan nog meer flexibiliteit en betere samenwerkingen.
 

Interesse in Dropbox?

Meer weten over de mogelijkheden van Dropbox? Neem dan contact op met ons Cloud team via cloud@ingrammicro.nl of bel ons op +31 30 246 4085.
 

Marcel van de Gender
Hoofd Channel Sales Benelux
Dropbox
 
Meer informatie

Word Cloud Reseller

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.