+31 (0) 30 246 4085

Haal meer uit Office 365

11

Dec, 18

haal-meer-uit-office

Haal meer uit Office 365

haal-meer-uit-office

Veel bedrijven maken momenteel al gebruik van Office 365. De oplossing die de vertrouwde Microsoft Office desktop suite combineert met de nieuwste generatie communicatie en samenwerkingsdiensten gebaseerd op de cloud. Met Office 365 kunnen uw klanten altijd en overal werken met de nieuwste Microsoftapplicaties. We merken alleen dat eindgebruikers niet op de hoogte zijn van alle functionaliteiten binnen Office 365. Dit is zonde want met Office 365 kunt u gemakkelijk samenwerken, prachtige content creëren en productiever werken.

Office 365 bevat een groot aantal functies die uw klanten kunnen helpen om productief en efficiënter te werken. Ontdek de functionaliteiten die u misschien over het hoofd heeft gezien maar die het werk van uw klanten een stuk gemakkelijker maakt. Ontdek in de komende blogreeks “Haal meer uit Office 365” hoe u het meeste uit Office 365 kan halen.

 

Krachtige presenteren

Van schets naar vast–  Teken vormen en schrijf teksten in PowerPoint. PowerPoint zal automatisch de inkt converteren naar standaard tekst. Maakt u dus gebruik van de surface pen? Of wilt u een “think map” uitschetsen om het vervolgens een nettere uitstraling te geven? Dan kunt u gemakkelijk titels en vormen toevoegen aan uw PowerPoint.

Van schets naar vast

Uw telefoon als afstandsbediening – Stel uw telefoon in als een laser pointer en afstandsbediening voor uw PowerPointpresentatie. U hoeft alleen de PowerPoint app te downloaden op uw IPhone, Android of Windows telefoon en vervolgens u telefoon te verbinden met de projector via een hdmi kabel of contactloos via Airplay, Chromecast of Mira Cast. Bekijk de video.

Geef een demo met PowerPoint – Door Screen Recording te gebruiken kunt u gemakkelijk een korte demonstratie in uw PowerPoint toevoegen. Open de slide waar u de demo wilt plaatsen. Klik op Insert en kies vervolgens Screen Recording. Hier selecteert u het gebied van het beeldscherm wat opgenomen moet worden en kunt u met uw opname beginnen. Lees meer.

 

Word een Word-expert

Gemakkelijk samen werken – Werk gemakkelijk samen aan dezelfde documenten. Met een chatfunctie in word kunt u gemakkelijk met uw collega’s chatten die aan hetzelfde bestand werken. Daarbij kunt u @mentions gebruiken om uw collega’s te laten weten dat u hun input nodig heeft. Lees meer.

Schijf uw beste CV –  Met een ingebouwde cv-assistent kunt u creatief aan de slag gaan. Cv-assistent laat u in een handomdraai werkervaring omschrijvingen zien en geeft een overzicht van de expertises die men heeft binnen bepaalde functies. Lees meer.

 

Meer weten?

Bovenstaande functionaliteiten zijn alleen verkrijgbaar voor bedrijven met Office 365. Office 365 is beschikbaar op onze Ingram Micro Cloud Marketplace. Wilt u meer weten over Office 365 of wilt u Cloud Reseller worden? Neem dan contact op met ons cloud team via cloud@ingrammicro.nl of via +31 (0) 30 246 4085.

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.