+31 (0) 30 246 4085

Hybride Server: Een eenvoudige oplossing voor mkb’ers

08

Aug, 17

hybrid_server_solution

Hybride Server: Een eenvoudige oplossing voor mkb’ers

hybrid_server_solution

De Hybride Server biedt het beste van beide werelden in één oplossing. Deze hybride oplossing voor het mkb combineert infrastructuur op locatie en cloud infrastructuur met Microsoft Office 365 als extra optie. Hiermee kun je je eindklanten een complete én op maat gemaakte oplossing aanbieden voor een vast bedrag per maand. Is de server van je klant aan vervanging toe? Heeft je klant meer capaciteit nodig of wil je je klant kennis laten maken met cloud oplossingen? Kies dan voor een Hybrid Server oplossing.

 

Complete infrastructuur op locatie

De HPE ML- en DL-serie in combinatie met HPE Windows Server ROK licenties maakt de ideale fysieke storage infrastructuur. Afhankelijk van de behoeften van je klant kies je voor een HPE ML server of HPE DL server. Neem contact op met ons Server team via server@ingram.nl om de server te vinden die het best aansluit op de wensen van je klant.

 

HPE ML-serie

De HPE ML-serie biedt server oplossingen voor mkb’s die elke workload aankunnen. De HPE ML server is een middelgrote server die voldoet aan de behoeften van een groeiende mkb met een gelimiteerd budget. Serverimplementatie en –beheer wordt een stuk eenvoudiger dankzij de ingebouwde innovaties.

 

HPE DL-serie

Als de datacenter van je klant een prestatie-gedreven compacte 1U server nodig heeft, dan is een HPE DL server een goede keuze. Deze server kun je in elke soort IT-omgeving beheren door de belangrijkste en meest voorkomende serverbeheertaken te automatiseren met Oneview en ILO.

 

Windows Server 2016

Met de Windows Server 2016, het besturingssysteem voor de cloud, profiteert je klant van vele voordelen. De cloud-geïnspireerde technologieën hebben een ingebouwde beveiliging om data te waarborgen in apparatuur en applicaties, op locatie of in de cloud. Je klant kan profiteren van opslag, back-up en herstelopties met hogere efficiëntie en lagere kosten. Allemaal in jouw tijdsbestek en onder jouw voorwaarden.

 

Bescherming van data op locatie en in de cloud

Door het toevoegen van back-up via Azure voeg je de infrastructuur op locatie samen met de cloud infrastructuur voor een optimale prestatie. Met Azure Backup zijn je klanten altijd verzekerd van betrouwbare back-ups van hun data, zowel op locatie als in de cloud. Bovendien betaalt je klant enkel voor de opslag die hij daadwerkelijk gebruikt. Via de Cloud Marketplace kun je Azure Backup aanschaffen. Neem voor meer informatie contact op met ons Cloud team via cloud@ingrammicro.nl.

 

Run je bedrijf gemakkelijker met Office 365

Naast de infrastructuur op locatie en cloud infrastructuur heb je als extra optie Microsoft Office 365. Office 365 is geschikt voor elk formaat bedrijf en elke IT-behoefte. Je klanten profiteren altijd van de nieuwste versies van de Office toepassingen zonder te hoeven updaten. Ze kunnen bestanden maken, bewerken en delen vanaf elk device, met wie dan ook en in real time.

 

Meer weten?

Met de Hybride Server oplossingen van Ingram Micro bied je je klanten een HPE Server aan in combinatie met Azure back-up en Office 365. Ben je geïnteresseerd in deze hybride oplossing? Bekijk de mogelijkheden op de Microsoft-HPE Hybrid Server pagina.
Meer weten over de Hybride Server? Lees de brochure Hybride Server: Een eenvoudige oplossing voor het MKB of bekijk hieronder de video over de Hybrid oplossing.

 

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.