+31 (0) 30 246 4085

Ingram Micro wint Distributor of the Year award

19

Jan, 18

2018-01-19-dutch-it-channel-awards

Ingram Micro wint Distributor of the Year award

2018-01-19-dutch-it-channel-awards

Op donderdag 18 januari werden de Dutch IT-channel awards uitgereikt tijdens een feestelijk nieuwjaarsgala. Tijdens de awardshow werden in totaal twintig awards uitgereikt door presentatrice Anita Witzier en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski. Ingram Micro heeft de Distributor of the Year award in de wacht gesleept. Wij zijn ontzettend trots en willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd!

 

We kijken terug naar een zeer geslaagde avond. Tijdens het gala hebben wij genoten van een heerlijk diner, een mooie show en spectaculaire optredens. Er zijn twintig awards uitgereikt waarvoor ruim 35.000 stemmen werden uitgebracht. Uiteraard zijn wij zeer vereerd dat wij de award voor Distributor of the Year 2017 hebben mogen ontvangen.

 

Distributor of the Year

Dutch IT-channel heeft het volgende over Ingram Micro gezegd:

“Naast alle focus op de verschillende business units is de broadline-tak nog steeds de grootste binnen Ingram Micro. In een moeizame markt is de distributeur erin geslaagd om in 2016 een groeiplan te ontwikkelen en uit te voeren wat uiteindelijk leidde tot een groei van bijna 3 procent jaar over jaar in marktaandeel binnen de Nederlandse it-markt.

 

Een combinatie van relatiemanagement, creatieve marketing programma’s samen met partners en een zeer proactieve salesafdeling hebben ervoor gezorgd dat Ingram Micro al ruim 8 kwartalen achter elkaar groei laat zien. Groei in sales, groei in aantal partners, groei in marktaandeel. Ingram Micro hanteert hierbij de single-point-of-contact approach: resellers moeten bij de distributeur kopen omdat ze dat willen, niet omdat ze dat zouden moeten.”

 

Nominaties Dutch IT-channel Awards

Naast de Distributor of the Year was Ingram Micro genomineerd voor drie andere awards. Cloud Distributor of the Year, Distribution Personality of the Year (Stefan Duijndam) en Specialist Distributor of the Year (Dupaco).

 

Jade Tjiong
Online Marketing & Content Specialist
Ingram Micro Cloud

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.