+31 (0) 30 246 4085

Maak kennis met Adobe Premiere Rush CC

01

Nov, 18

adobe-premiere-cc

Maak kennis met Adobe Premiere Rush CC

adobe-premiere-cc

Maak kennis met Premiere Rush, een gloednieuwe app waarmee uw klant snel en gemakkelijk onlinevideo’s maakt, bewerkt en deelt. Met de nieuwe app helpt u uw klanten om de creatie van hun content te transformeren. De applicatie is altijd en overal eenvoudig te gebruiken en werkt vanaf verschillende mobiele apparaten.

Alles wat uw klant nodig heeft in 1 app.

De ingebouwde camerafunctionaliteit stelt uw klant in staat om video’s op te nemen van professionele kwaliteit op zijn eigen mobiele apparaat. Met hulpmiddelen voor kleur, audio, bewegende beelden en meer kunt uw klant video’s eenvoudig bewerken. Hierdoor is de opname in recordtijd klaar en kan het rechtstreeks vanuit de app gedeeld worden naar al uw favoriete social media kanalen zoals Youtube, Facebook en Instagram.

Professioneel ontworpen sjablonen

Met de grafische sjablonen in de app of de honderden beelden op Adobe Stock kan uw klant zijn volgers verbazen met professionele grafische beelden. Uw klant kan de beelden zo persoonlijk maken als hij wilt. De kleur, de grootte, het lettertype en nog veel meer zijn volledig naar de wens van uw klanten aan te passen.

Projecten altijd binnen handbereik

Premiere Rush werkt op alle apparaten. Uw klant kan beelden vastleggen, bewerken en vervolgens delen via zijn social media kanalen op zijn telefoon, tablet of desktop. Omdat alles gesynchroniseerd is met de cloud zijn de nieuwste wijzigingen aan projecten altijd binnen handbereik, waar uw klant ook is.

 

Waarom Adobe Premiere Rush CC?


  • Adobe Premiere Rush CC is de eerste alles-in-één online app voor videobewerking die gebruikt kan worden op meerdere apparaten
  • Adobe Premiere Rush CC bevat de kracht van Adobe Pro Tools, zodat uw klant video’s kan opnemen, bewerken, corrigeren, geanimeerde titels kan aanpassen en kan publiceren naar sociale media. En dit allemaal in één tool.
  • Adobe Premiere Rush-projecten worden opgeslagen in de cloud. Door de automatische project synchronisatie worden de wijzigingen die uw klant op één apparaat maakt altijd opgeslagen en kan uw klant ongestoord verder werken op een ander apparaat.
  • De mobiele Adobe Premiere Rush-app bevat dezelfde functies als de desktopversie van Adobe Premiere Rush.
  • Exporteer en publiceer uw video’s direct op meerdere sociale mediaplatformen tegelijk

 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over Adobce Premiere Rush CC? Of wilt u de applicatie aan uw klanten aanbieden? Neem dan contact op met ons software team via software@ingrammicro.nl of via +31 30 246 4085

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.