+31 (0) 30 246 4085

Overal op elk apparaat werken met Office 365

10

Aug, 17

blog-office-365

Overal op elk apparaat werken met Office 365

blog-office-365

Microsoft Office 365 is de meest gebruikte online productivity suite ter wereld. Met de oplossingen van Office 365 kan elk formaat bedrijf met elke IT-behoefte efficiënter werken. Of je klant nu een kleine organisatie is met beperkte IT-middelen of een grote organisatie met geavanceerde IT-behoeften. Met Office 365 heeft je eindklant altijd toegang tot bestanden, e-mail, agenda en het Office pakket.

 

Altijd de nieuwste versie

Je klant beschikt over de vertrouwde Office applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Bovendien werkt hij altijd met de laatste versie van zijn favoriete toepassingen. Het installeren, bijwerken, en synchroniseren van programma’s gaat namelijk volledig automatisch. Ook het opslaan van bestanden verloopt automatisch. Hierdoor kan je klant altijd de laatste versie openen, bewerken en delen.

 

Vanaf elke locatie werken

Een groot voordeel van Office 365 is dat het mogelijk is om vanaf elke locatie te werken. Ideaal voor klanten die thuiswerken of onderweg naar kantoor willen werken. Bestanden zijn overal beschikbaar waar en wanneer je klant het nodig heeft. Daarnaast is het mogelijk om Office 365 op maximaal vijf pc’s of Macs en vijf tablets te installeren. Je klanten kunnen dus overal werken op hun favoriete apparaten wat de productiviteit ten goede komt.

 

Online samenwerken

Bovendien kunnen je klanten met de Office 365 apps bestanden maken, bewerken en delen, met wie dan ook en in real time. Zo is het eenvoudig om informatie te delen met bijvoorbeeld partners en leveranciers die zich bevinden in verschillende tijdzones of landen. Ook bevat het Office 365 pakket apps die samenwerking bevorderen, zoals online video-vergaderen, gedeelde agenda’s en teamchats.

 

Interesse?

Microsoft Office 365 mag zeker niet ontbreken in je portfolio. Wil jij Microsoft Office 365 via onze Cloud Marketplace aan je klanten aanbieden? Bel ons op +31 30 246 4085, mail naar cloud@ingrammicro.nl.

 

Meer weten over Microsoft Office 365? Bekijk dan de onderstaande video.

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.