+31 (0) 30 246 4085

Paul Hermans wint Sales Personality of the Year award

07

Dec, 17

2017-12-07-paul-channelweb

Paul Hermans wint Sales Personality of the Year award

2017-12-07-paul-channelweb

Woensdag 6 december was het eindelijk zover: de spectaculaire uitreiking van de Channel Awards 2017! Voor de zestiende editie van de Channel Awards zijn meer dan 14.000 stemmen binnengekomen. Tijdens de awardshow zijn maar liefst twintig awards uitgereikt. Ingram Micro heeft ook een award in de wacht gesleept, namelijk van Sales Personality of the Year. Wij zijn ontzettend trots op onze collega Paul Hermans dat hij deze award in ontvangst mocht nemen!

Sales Personality of the Year

In een eerder interview met Channelweb gaf Paul al aan dat winnen een bekroning zou zijn: “Het winnen van de award zou het grootste compliment zijn dat je persoonlijk kan krijgen.” Met maar liefst 38,6% van de stemmen (en 47,2% van de publieksstemmen) is deze award meer dan verdiend!

Paul Hermans is vanaf het allereerste begin van cloud binnen Ingram Micro betrokken bij de ontwikkeling van deze business unit. Sinds de lancering van de Cloud Marketplace twee jaar geleden is het snel gegaan. Hij heeft het afgelopen jaar succesvol het salesteam geleid als salesmanager. Ingram Micro Cloud is de grootste op gebied van Microsoft CSP en ook op Azure. Begin 2017 is Hermans benoemd tot Senior Salesmanager Benelux en worden de volgende stappen gemaakt door het softwareteam (Symantec, Adobe, Veritas, McAfee etc.) toe te voegen aan het cloudteam.

Nominaties Channel Awards

Naast de Sales Personality of the Year nominatie was Ingram Micro genomineerd voor drie andere awards: Broadliner of the Year, Value Added Distributor of the Year (Dupaco) en Best Reseller Distribution Program of the Year. Helaas hadden we niet genoeg publieksstemmen gehaald voor onze Azure Expert Track, maar we hebben wel een eervolle vermelding gekregen. De Azure Expert Track wist namelijk wel de jury voor zich te winnen en werd bestempeld als juryfavoriet.

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.