+31 (0) 30 246 4085

Verdien 900 euro met Dropbox Business in minder dan 1,5 uur!

30

Jun, 17

Verdien 900 euro met Dropbox Business in minder dan 1,5 uur!

verdienen-met-dropbox

Wellicht lang geleden dat je 900 euro in 1,5 uur wist te scoren. Om precies te zijn, we rekenen niet direct 900 euro met je af, maar we bieden je wel een ‘kado’ ter waarde van 900 euro. Wanneer je je registreert bij Dropbox als partner pak je namelijk meteen 5 licenties voor eigen gebruik.

 

Deze licenties zijn volledige Dropbox Advanced Business Licenties welke een waarde vertegenwoordigen van 180 euro per stuk. Kortom, jij KRIJGT een kado van 900 euro om je welkom te heten bij Dropbox als reseller.
 
We horen je denken….wat zijn de kleine lettertjes? Nou die zijn er zeker, maar niets waardoor je moet besluiten om dit kado aan je neus voorbij te laten gaan.  Het is een contract van een jaar, en je moet even door de online trainingen heen die Dropbox je biedt. Verder geen enkele verplichting. Maar goed dan kun je meteen maximaal gebruik maken van de file sync and share diensten waarvan 1 op de 2 internetgebruikers in Nederland is gaan houden en welke door IT managers wordt vertrouwd voor hun zakelijke bestanden te delen, intern maar vooral ook buiten de eigen organisatie.
 
En dan hebben we het nog niet gehad over Dropbox Paper. De tool om je projecten te synchroniseren en je teams beter te laten samenwerken. Niet langer zoeken in mail, sharepoints of op servers. Gewoon alles op 1 plek. Bijna als een traditionele fileserver, maar met SmartSync en in de cloud.
 
Kortom, schrijf je nu in op www.dropbox.com/reseller. Wacht de bevestigingsmail met de link naar de training af, doe de online training (ongeveer 1 uurtje) en claim daarna je 5 interne licenties. Slechts 1 persoon hoeft deze training te doen.
 
Mocht je toch eerst iets willen lezen over het Dropbox Partner programma dan kan dat hier. Laat ons zeker even weten hoe de licenties bevallen.
 

Interesse?

Bel ons op +31 30 246 4085 of mail naar cloud@ingrammicro.nl. Bekijk onderstaande video om te weten te komen op welke manier je je ROI kan verhogen met Dropbox Business.

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.