+31 (0) 30 246 4085

Verhoog capaciteit en prestaties van jouw IT-omgeving met EasyAzure

09

Jan, 18

2018-01-08-easyazure-uitbreiding

Verhoog capaciteit en prestaties van jouw IT-omgeving met EasyAzure

2018-01-08-easyazure-uitbreiding

 

Bij Ingram Micro zijn we continu bezig om onze cloud diensten uit te breiden, waardoor jij en jouw klanten eenvoudig de stap kunnen zetten naar de huidige ‘cloud-first’ wereld. Ook op het gebied van Microsoft Azure staan we niet stil. Met trots presenteer ik het derde en laatste EasyAzure oplossingsgebied, genaamd Uitbreiding: aanpasbare webkenmerken die direct klaar zijn voor gebruiken, open-source cloudgebaseerde omgevingen en data die overal toegankelijk is. Met Microsoft Azure zijn de uitbreidingsmogelijkheden oneindig.

Vandaag de dag kunnen virtuele netwerken worden geconfigureerd om een complete regio te betrekken, wat voor grotere flexibiliteit en uitgebreidere scenario’s zorgt. Virtual machines die snellere processoren bieden, sneller met elkaar verbinden en meer virtuele cores hebben, zijn nu ook beschikbaar. De combinatie van deze mogelijkheden, maakt dat ze zich optimaal lenen voor het uitvoeren en berekenen van intensieve netwerkapplicaties, waaronder toepassingen voor engineering design en simulatie, genomics of het coderen van video.

Via onze EasyAzure Uitbreiding-oplossingen bieden wij jou de mogelijkheid om de kracht van de cloud op eenvoudige wijze naar jouw hand te zetten. Door de stappen van de gratis te downloaden Blueprints te volgen, kun je jouw IT-behoeften naar de cloud uitbreiden en de capaciteit en prestaties binnen privé en publieke omgevingen verhogen.

 

EasyAzure Uitbreiding: eindeloos veel opties

Het Uitbreiding-oplossingengebied biedt drie pakketten: Web, L.A.M.P. en Data. Ieder pakket bevat oplossingen met duidelijke instructies, waarmee we aan de hand van de bijgevoegde Blueprints het proces met jou doornemen.

Onze aangeboden Blueprints bevatten de volgende pakketten:

  • Web: WordPress, Webserver, Media Delivery. Deze Blueprints stellen je in staat om webkenmerken aan te passen en jouw zakelijk bereik via internet te vergroten.
  • A.M.P.: CentOS, Ubuntu, Suse, RedHat. Linux, Apache, MySQL en PHP zijn onderdeel van een groep open-source software, waar vaak naar wordt verwezen middels het acroniem LAMP. Het wordt gebruikt om webservers te configureren en draaiende te houden. Met deze Blueprints kun je jouw IT-opties uitbreiden met compleet open-source en cloud-gebaseerde omgevingen.
  • Data: Cloud Folder, File Server, SQL service. Vanaf iedere willekeurige locatie krijg je toegang tot beveiligde harde schijven, bestanden en databases. Met de EasyData Cloud Folder kun je bijvoorbeeld een Azure bestanden-opslagset (via SMB 2.1 of 3.0 protocollen) delen met andere gebruikers via het web.

 

EasyAzure Blueprints

Het EasyAzure-programma is een stapsgewijs programma met drie oplossingen: beveiliging, beheer en uitbreiding. Elke oplossing is onderverdeeld in 3 pakketten en elk pakket bevat op zijn beurt gedetailleerde informatie in een specifieke Blueprint. Wil je direct beginnen? Bezoek dan onze EasyAzure pagina en download de gratis Blueprints.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan ons cloud team via cloud@ingrammicro.nl of bel ons op +31 30 246 4085.

 
Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

 

Franklyn Cecilia
Senior Technical Consultant Cloud
Ingram Micro Cloud

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.