+31 (0) 30 246 4085

Windows 10 verhoogt productiviteit op kantoor en onderweg

17

Apr, 18

Windows 10 productiviteit

Windows 10 verhoogt productiviteit op kantoor en onderweg

Windows 10 productiviteit

Windows 10 leent zich uitstekend voor gebruik op kantoor en onderweg. Dit besturingssysteem ondersteunt bij het beheren van identiteiten, data en apparaten. Gebruikers werken met de meest veilige Windows ooit. Naast security features zit Windows 10 vol met slimmigheden waardoor werknemers efficiënter werken, met als resultaat een hogere productiviteit. Denk bijvoorbeeld aan de natuurlijke gebruikersinterface, de snelle multitask-functies en het eenvoudig schakelen tussen tablet- en desktopweergave. In deze blog ontdek je de voordelen van Windows 10 op het gebied van productiviteit.

 

Productiviteit verhogen

Windows 10 biedt handige productiviteitstools waardoor medewerkers altijd up-to-date zijn en veilig gebruik kunnen maken van zakelijke documenten en applicaties. Of het nu op een smartphone, tablet of pc is. De verbeteringen van Windows 10 zijn voornamelijk terug te zien bij de intuïtieve interface. Maar ook het gebruik van universal apps, de vernieuwde browser Edge, spraakondersteuning met Cortona en cloudopslag OneDrive bieden jouw klanten vele voordelen.

 

Intuïtieve gebruikersinterface

In een bedrijfsomgeving is de intuïtieve interface van Windows 10 een enorm pluspunt. Windows 10 kan naar wens bediend worden: met een stylus, touch of met de vertrouwde muis. De bediening voelt natuurlijk aan en dat bevordert de concentratie tijdens het werken. Een device als de Microsoft Surface benut de natuurlijke interface van Windows 10 optimaal. Met de drukgevoelige Surface Pen kunnen er allerlei zaken genoteerd worden. Met de hand schrijven stimuleert mensen om dingen beter te onthouden, is uit onderzoek gebleken.

 

Tablet- en desktopmodus

Werknemers willen steeds meer flexibel werken wanneer en waar ze willen. Op hun pc op kantoor, maar ook ‘on the go’ op een tablet of smartphone. Windows 10 maakt dit mogelijk. Voor pc’s, tablets of 2-in-1-toestellen is er een flexibele interface afhankelijk van het gebruik. Als er bijvoorbeeld een toetsenbord op een Surface 3-tablet wordt aangesloten, dan biedt Windows 10 de mogelijkheid om over te schakelen naar de voor de desktop geoptimaliseerde versie. Als het toetsenbord losgekoppeld wordt, wisselt Windows naar een versie die ontwikkeld is voor de touch-ervaring. Deze Continuüm-functionaliteit maakt flexwerken voor jouw klanten nog eenvoudiger.

 

Overzicht behouden

Met Windows 10 is multitasken makkelijker dan ooit tevoren. In het vernieuwde Startmenu kunnen favoriete applicaties en pins geïmporteerd worden, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn. Het onderdeel Taakweergave laat in één overzicht zien welke applicaties en programma’s er geopend zijn. Ook op het gebruik van meerdere schermen is Windows 10 prima voorbereid. Wanneer een extra beeldscherm op een pc wordt aangesloten, detecteert Windows 10 automatisch het beeldscherm en wordt het bureaublad weergeven.

 

Snel en veilig browsen

De vernieuwde browser Microsoft Edge heeft allerlei mogelijkheden die de productiviteit verhogen. Zo kan er rechtstreeks op een webpagina aantekeningen geschreven of getypt worden om deze vervolgens eenvoudig te delen met collega’s. Daarnaast biedt Edge eenvoudige tools voor voorbeeldweergave en het groeperen en opslaan van online tabbladen. Zonder een geopend tabblad te verlaten, kunnen er snel andere tabbladen gevonden, beheerd en geopend worden.

 

Altijd en overal veilig werken

Windows 10 integreert naadloos met cloud omgevingen, zoals Office 365 en Microsoft Azure Active Directory. Op die manier kunnen jouw klanten mobiel werken en toch altijd toegang hebben tot hun vereiste data en applicaties. Tel daarbij op dat jouw klanten altijd beschikken over de meest geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Met Windows Defender is er meteen stevige antivirussoftware actief en de krachtige firewall houdt bedreigingen via het netwerk tegen.

 

Geïnteresseerd in Windows 10?

Windows 10 verhoogt de productiviteit op kantoor en onderweg. Dankzij de productiviteitstools kunnen jouw klanten overal werken waar ze willen, makkelijker multitasken en sneller browsen. Wil jij Windows 10 Enterprise aanbieden aan je klanten via onze Cloud Marketplace? Bel ons dan op +31 30 246 4085 of mail naar cloud@ingrammicro.nl.

 

Mocht je eerst meer willen weten over Windows 10, lees dan meer op onze Windows 10 pagina of bekijk onderstaande video.

 

 

Jade Tjiong
Online Marketing & Content Specialist
Ingram Micro Cloud

 

Meer Informatie
Word een Cloud Reseller

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.