+31 (0) 30 246 4085

Cloud Oplossingen

businessapps-w

Business Applications

Stroomlijn en verbeter de dagelijkse bedrijfsvoering met behulp van bedrijfsapplicaties.

creative-cloud

Adobe | Creative Cloud

Creative Cloud biedt de meest creatieve applicaties die allemaal gemakkelijk toegankelijk en altijd up-to-date zijn via de cloud. Ontdek nieuwe manieren om te creëren, want je krijgt het allemaal bij je Creative Cloud-lidmaatschap.

work-file-logos-for-cloud-services-solutions-pageartboard-1

BitTitan

BitTitan is wereldwijd leider in bedrijfsprocesautomatisering voor IT-dienstverleners. Het innovatieve MSPComplete biedt de omgeving en tools om op eenvoudige wijze Office 365, Microsoft Azure en andere cloud oplossingen te verkopen, leveren, implementeren en beheren.

corel

Corel

Corel is een toonaangevend bedrijf dankzij de bekroonde software voor grafisch ontwerp en de bekroonde productiviteitssoftware. Corel staat vooraan in de revolutie op digitaal mediagebied, en biedt de meest uitgebreide en meest vernieuwende producten in de branche voor foto-, video- en dvd-software.

docusign-logo

DocuSign

DocuSign biedt een eenvoudig te gebruiken tool om documenten elektronisch te ondertekenen. Ontvang documenten elektronisch op elk apparaat, dit ter vervanging van faxen en onnodig printen. Documenten worden gecodeerd en een volledige audit trail wordt gehandhaafd.

eshgro_logo

Eshgro

Eshgro biedt een cloud omgeving aan waarin beheer, onderhoud en security goed geregeld zijn. Je hebt keuze uit meer dan 700 business applicaties en het is mogelijk om middels een RDS-client met bestaande Windows-applicaites te werken.

dynamics-365

Microsoft | Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 verbindt mensen en processen als nooit tevoren. Het maakt bestellen, marketing, verkoop, facturatie, financieel beheer en rapportage eenvoudiger en sneller. Verhoog je efficiency en bedrijfsproductiviteit met geautomatiseerde taken en workflows – allemaal vanuit vertrouwde Office applicaties zoals Outlook, Word en Excel.

enterprise-mobility-security

Microsoft | Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security levert uitgebreid beheer van gebruikers, apparaten en applicaties zowel on-premise als in de cloud. Het stelt gebruikers in staat om te werken op het apparaat van hun keuze en toegang te verkrijgen tot de middelen die ze nodig hebben, terwijl organisatorische informatie en de naleving van de bescherming van gegevens gewaarborgd blijven.

enterprise-mobility-security

Microsoft | Enterprise Mobility + Security Overheid

Enterprise Mobility + Security voor de overheid maakt het mogelijk om per medewerker toegang tot bedrijfsapplicaties te beheren, alle (mobiele) apparaten te managen, gevoelige informatie te beveiligen en beveiligingsrisico’s zo snel mogelijk te detecteren.

microsoft-365-2

Microsoft | Microsoft 365

Microsoft 365 brengt productiviteit, security en beheer van apparaten samen in één complete cloud oplossing. Je eindklanten kunnen werken vanaf elke locatie en op elk apparaat terwijl bedrijfsgegevens beschermd blijven.

office-365

Microsoft | Office 365

Office 365 combineert de vertrouwde Microsoft Office desktop suite met cloud-gebaseerde versies van de next-gen communicatie en samenwerkings diensten, waaronder Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Office Online en Skype voor Business Online.

office-365

Microsoft | Office 365 Overheid

Microsoft Office 365 voor overheid levert de welbekende Microsoft Office desktop suite, maar dan speciaal beschikbaar voor overheidsinstanties via de cloud.

windows-10

Microsoft | Windows 10 Enterprise

Microsoft Windows 10 Enterprise maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te verkrijgen tot je bestanden en met je team samen te werken op ieder device.

jumpstart-365

MindsUnited | JumpStart 365

Met JumpStart 365 kun je klanten een volledig functionerende Microsoft Dynamics 365 heel eenvoudig en in een mum van tijd laten gebruiken. Breid je services uit: geen maanden lang durende implementatie, want in minder dan een paar uur staat de basis set-up. Deze is volledig aangepast aan de wensen van de klant.

workspace-365

New Day at Work | Workspace 365

Vereenvoudig de toegang tot informatie en toepassingen op elk apparaat met behulp van een mooie interface. Met slechts een paar muisklikken kun je e-mail, documenten, nieuws, toepassingen en processen, zoals activiteiten of tijdregistraties, beschikbaar maken voor groepen of individuen.

logo-full-color-on-white-23

Parallels RAS

Parallels Remote Application Server (RAS) stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers, op elke device of werkplek. Of het nu op de zaak is of thuis op je eigen PC, met de cliënt applicatie of een HTML5 browser als cliënt, is het mogelijk snel toegang te krijgen tot hosted applicaties of virtuele desktops.

cloudmanagementservices-w

Cloud Management Services

Lever direct en doeltreffend wereldwijde klantenondersteuning en versnel de technische ontwikkeling, migratie, onboarding en acceptatie voor je eindgebruikers

skykick-migrate-manage

SkyKick | Migratie en Management

SkyKick biedt een krachtige set van cloud management producten: van migratie, back-up tot aan het beheer van cloud-diensten en oplossingen. De SkyKick Migration Suite helpt IT Partners bij het automatiseren van een volledige Office 365 migratie van pre-sales tot afronding van het project.

idsynclogo_400_thumb

IDSync

Identity Synchronizer (IDSync) is een platform dat koppelingen levert tussen de Ingram Micro Cloud Marketplace en externe facturatiepakketten, zoals AutoTask en ConnectWise. Daarnaast stelt het platform u in staat om uw portfolio uit te breiden, PSA’s te integreren en gebruikers te beheren voor Microsoft Active Directory en Exchange. Allemaal via de customer control panel interface.

comm-coll-w

Communication & Collaboration

Stel teams in staat om samen beter en veiliger te werken ongeacht de locatie van je werknemers.

bizskype

Cloudx Services AS | BizSkype

Skype voor business telefoongebruik. Geïntegreerd met Microsoft programma’s zoals: Outlook, Excel, CRM, ERP, WEB, wat het gebruik vergemakkelijkt.

dropbox-business

Dropbox Business

Dropbox Business is een zakelijke file-sharing oplossing die teams in staat stelt aan documenten te werken en deze veilig online beschikbaar te stellen naar gelang de wensen van de gebruiker. Zo kunnen bestanden centraal worden opgeslagen en gedeeld.

nomadesk

Nomadesk | File Sharing

Nomadesk biedt een eenvoudige en veilige manier om bestanden te delen, synchroniseren en op te slaan. Het stelt individuen en teams in staat om bestanden te beveiligen, synchroniseren en te delen, zodat je altijd toegang tot hebt tot je bestanden, zelfs als je geen internetverbinding hebt.

infra-w

Infrastructure

Onder cloud infrastructuur verstaan we de mogelijkheden om cloud applicaties aan te bieden en te beheren zonder daarvoor de hardware te hoeven installeren en te beheren, want dat wordt voorzien door de aanbieder van Infrastructure.

acronis-backup-cloud

Acronis | Backup Cloud

Acronis Backup Cloud is gericht op VARs, hosting bedrijven en Cloud Service Providers op de Ingram Micro Cloud Marketplace die gebruik willen maken van de nieuwste Acronis software producten voor back-up en disaster recovery diensten aan hun eindgebruikers.

espresso-gridpoint

Espresso gridpoint

Espresso gridpoint is een betrouwbare Nederlandse IaaS leverancier met kant en klare Private Cloud oplossingen voor bedrijfscontinuïteit, flexibiliteit en transparantie van de infrastructuur.

azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure biedt een Infrastructure as a Service model waarmee resellers kunnen profiteren van een groeiende verzameling van geïntegreerde diensten die eenvoudig aan eindklanten geleverd kunnen worden via de cloud.

skykick-cloud-backup

SkyKick | Cloud Backup

SkyKick Cloud Backup technologie werkt samen met native Office 365 functies om te helpen bij het gemakkelijk opslaan en beschermen van uw bedrijfsgegevens voor Microsoft Office 365, Exchange Online, SharePoint en Onedrive.

sec-w

Security

Bescherm gevoelige data en gegevens, bevorder de business continuïteit in naleving van de regelgeving en de bescherming van kritieke bedrijfssystemen.

cisco

Cisco | Cisco Umbrella

Cisco Umbrella is een beveiligingsplatform dat een eerste verdedigingslinie biedt tegen online bedreigingen. Actuele en opkomende bedreigingen worden automatisch ontdekt doordat het platform patronen herkent in internetactiviteiten. Het platform is in één handomdraai geïmplementeerd en biedt krachtige en effectieve bescherming.

dsecure-2

dSecure

dSecure is dé oplossing om bedrijfsdata en e-mail automatisch te beschermen. Deze security oplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft Office. Alle bedrijfsdata in Office-bestanden worden automatisch beschermd.

cofense-logo_primary127

Cofense

Cofense biedt een op samenwerking gebaseerde aanpak van cybersecurity door organisatiebrede betrokkenheid bij actieve e-mailbedreigingen mogelijk te maken. Cofense combineert marktleidende technologieën met real-time informatie afkomstig van werknemers om cyberaanvallen sneller te stoppen.

kaspersky-artboard-1-copy-3

Kaspersky

Kaspersky biedt antivirus en digitale beveiligingsoplossingen voor gebruikers wereldwijd. Het omvat bescherming tegen malware, ransomware, en geavanceerde online bedreigingen.

mcafee

McAfee

McAfee combineert zijn expertise op beveiligingsgebied met de innovatie, performance, en het vertrouwen van Intel. Dankzij de geïntegreerde beveiligingsstrategie, de innovatieve benadering en de unieke Global Threat Intelligence, is McAfee gericht op het ontwikkelen van proactieve, bewezen beveiligingsoplossingen en services die systemen, netwerken en mobiele apparaten beschermen voor zakelijk en persoonlijk gebruik wereldwijd.

spamina-on-cloud-marketplace

Spamina

Spamina is een security bedrijf dat cloud security oplossingen biedt voor flexibele en veilige digitale communicatie. De ‘security-as-a-service’ structuur biedt eenvoudige levering, snelle implementatie en handige beheerconsoles voor eindgebruikers, IT-beheerders en resellers. Spamina oplossingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de zakelijke e-mail voldoet aan de vereisten van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

symantec

Symantec | Endpoint Protection Cloud

Symantec Endpoint Protection Cloud is een cloud-gebaseerde management oplossing voor de beveiliging en beheer van mobiele apparaten die toegang maken tot het web (pc’s, laptops, tablets, mobiele telefoons en servers).

veritas

Veritas

Veritas voorziet in oplossingen die de beschikbaarheid en integriteit van (gevoelige) informatie waarborgen voor organisaties.

yoursafetynet

YourSafetynet

YourSafetynet beschermt waardevolle data, voorkomt privacy-issues, regelt het ICT-gebruiksbeleid, regelt compliancy en bestrijdt misbruik van digitale middelen. YourSafetynet biedt alle organisatorische hulpmiddelen en benodigdheden voor het opstellen, monitoren en handhaven van een compliant privacy- en ICT-gebruiksbeleid.

barracuda_logo_new

Barracuda

Barracuda biedt een groot aantal software oplossingen aan voor de beveiliging van email, data en netwerk & applicatie beveiliging.

Meer hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Ons team staat voor je klaar!

untitled-1
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.