+31 (0) 30 246 4085

Corporate nieuws

“De volgende stap bij IoT? Ik verwacht dat we partners krijgen die zich specialiseren in IoT-toepassingen, inclusief het gebruik van big data en analytics, voor verticals en naar specifieke sectoren.”

Lees interview

“De portfolio's van Ingram Micro's Advanced Solutions en Dupaco zijn volledig complementair en ook de omgang met onze channelpartners en de go-to-market strategie sluiten prima op elkaar aan.”

Lees interview

“We hebben de securitymarkt, en dan met name die voor het mkb, als een van de belangrijkste groeimarkten gedefinieerd. Daar zetten we (inter)nationaal extra mensen en middelen in.”

Lees interview

“We hebben een steeds grotere focus op het ontwikkelen en leveren van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde. Met de expertise en het porfolio dat we hebben opgebouwd kunnen we voor vrijwel iedere ICT-uitdaging een afdoende oplossing bieden.”

Lees interview

“We bieden onze partners volledige support op het gebied van Microsoft Azure. We begeleiden hen van A tot Z bij het proces. Dit begint bij het creëren van awareness tot de daadwerkelijke implementatie van een oplossing.”

Lees interview

Ingram Micro Corporate Nieuws

Ingram Micro Biedt partners toegang tot de nieuwste technologie en beheerde oplossingen, waaronder cloud, configuratie,
supply chain en asset lifecycle. Blijf op de hoogte van de laatste corporate ontwikkelingen, initiatieven en programma’s van Ingram Micro. We delen graag onze interviews en de laatste nieuwsberichten met jou, zodat je weet wat er binnen Ingram Micro speelt.

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.