+31 (0) 30 246 4085

eshgro

eshgro_logo

IT met het gemak
van water uit de kraan

Wil jij een cloud werkplek aan je klanten aanbieden, maar dat niet zelf vanuit een veelvoud van opties hoeven samen te stellen? Wil jij een gecertificeerde en flexibele oplossing kunnen aanbieden waarin beheer, onderhoud en security goed geregeld zijn? Dan biedt Eshgro dé oplossing door jou en je klant te ontzorgen met een werkbare cloudomgeving die wordt samengesteld op functionaliteit in plaats van technologie. Niet onnodig tijd verspillen aan het in elkaar steken van werkplekken en applicaties maar je klant een werkende en veilige omgeving opleveren die past bij zijn organisatie, met een transparante kostenstructuur en voldoende flexibiliteit om toekomstige groei te kunnen ondersteunen.

Meer grip op IT-kosten

 

 • Schaalbare en transparante kosten
 • Betaal voor oplossingen in plaats van techniek
 • Geen grote investeringen vooraf

Op maat gemaakt

 

 • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
 • Een geïntegreerde werkplek op maat
 • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties

Veilig en vertrouwd

 

 • Een veilige en vertrouwde werkplek voor je klant
 • Voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR
 • Gecertificeerd conform ISO 27001, ISAE 3402, NEN 7510

Business-driven IT

 

 • IT als strategisch middel
 • Focus op groei
 • Klaar voor de toekomst

Cloud Workspace Basic

Met Cloud Workspace Basic kan je klant overal werken, op elke plek en vanuit elke browser. Gebruikers hebben makkelijk toegang tot cloudapplicaties, email en documenten en kunnen eenvoudig bestanden delen of gebruiken. Via het geïntegreerde Admin Center kun je de gehele cloudomgeving (gebruikers, mailboxen en user groups) op afstand beheren. Dit beheer kun je als extra service aan je klant aanbieden of het door de eindgebruikers zelf laten doen. Jij bepaalt wie waar toegang toe heeft.

Cloud Workspace Advanced

Cloud Workspace Advanced heeft naast de genoemde voordelen ook de mogelijkheid om middels een RDS-client met bestaande Windows-applicaties te werken. Deze applicaties kunnen vanuit de configurator worden toegevoegd aan de omgeving; de workspace wordt met werkende applicaties opgeleverd. Je hoeft alleen maar te bepalen welke gebruikers hier gebruik van hoeven te maken. En gebruikers die de Windows-applicaties niet nodig hebben kunnen gewoon met de Basic versie uit de voeten.

Eshgro maakt het je makkelijk

Dankzij de unieke Cloud Configurator ben je in staat om snel een cloudomgeving samen te stellen zonder dat je met je klant in technische details hoeft te duiken. Vervolgens krijg je deze omgeving werkend opgeleverd, je ziet direct wat de maandelijkse kosten per gebruiker zijn en met het Eshgro Admin Center is beheer van de omgeving kinderspel. Je kunt op ieder gewenst moment op deze dienstverlening overstappen zonder dat daar technische specialisten of investeringen vooraf voor vereist zijn. Zo ben je beter in staat om een meerwaarde voor je klant te bieden.

Meer informatie? Wij helpen je graag!

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons cloud team:

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.