+31 (0) 30 246 4085

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

augustus 2018

Espresso gridpoint summerschool 23 augustus

augustus 23 @ 1:30 pm - 6:00 pm
Aviodrome Lelystad, Pelikaanweg 50
Lelystad, 8218 PG Nederland

Wil jij weten hoe je geld kan verdienen aan clouddiensten én je cloudportfolio uitbreiden en optimaliseren? Dan mag je de Summerschool on tour niet missen! Ingram Micro en Espresso gridpoint nodigen je uit voor de Summerschool op 16 augustus. In zomerse sferen en op bijzondere locaties kom jij meer te weten over de mogelijkheden van de private cloud.

Meer weten »
september 2018

McAfee webinar Tech Session

september 13 @ 11:00 am - 12:30 pm

McAfee organiseert op 13 september 2018 een interessante webinar. Ben jij een McAfee partner  en werk je met McAfee oplossingen en wil je hier meer over weten? Dan is deze webinar interessant voor jou! Deze sessie zal je helpen je kennis van het McAfee-portfolio te vergroten en je helpen dieper in te gaan op de belangrijkste voordelen en verkooppunten. De onderwerpen die tijdens de webinar behandeld worden, zijn NSP / virtuele NSP en databeveiliging & McAfee Database Activity Monitoring. Twee McAfee Enterprise…

Meer weten »

Dropbox Business kennismakingssessie ‘From Zero to Hero’

september 18 @ 8:30 am - 3:00 pm
Ingram Micro Nederland, Papendorpseweg 95
Utrecht, Nederland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dropbox Business? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingssessie 'From Zero to Hero' van Dropbox Business op dinsdag 18 september.

Meer weten »

Barracuda Tech Summit

september 19 - september 21
Alpbach Oostenrijk Alpbach, Oostenrijk + Google Maps

Barracuda organiseert een Tech Summit op 19, 20 & 21 september in Alpbach, Oostenrijk. Drie dagen vol met informatie over de nieuwste ontwikkelingen van alle Barracuda-producten, inclusief een praktische kennismaking met de nieuwe toevoegingen aan het portfolio WAF AaS en Phishline Security Awareness.

Meer weten »

MCSA Certificering Training: Architecting Microsoft Azure Solutions

september 25 - september 26
Ingram Micro Nederland, Papendorpseweg 95
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Na twee MCSA Certificering Trainingen organiseert Ingram Micro op 25 en 26 september de derde MCSA Certificering Training. Wilt u uw Azure kennis naar een hoger niveau brengen en een officieel MCSA-certificaat behalen? Meld u dan aan voor de Architecting Microsoft Azure Infrastructure Solutions training. U wordt optimaal voorbereid op het 70-535 MCSA-examen. Voor deze training zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, schrijf u dus snel in! Voordelen MCSA Traject Met het MCSA traject via Ingram Micro komt u in…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.