+31 (0) 30 246 4085

Jumpstart workspace 365

jumpstart365logo-white-s3

Binnen 24 uur aan de slag

met Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 binnen het bereik van het mkb.

Veel mkb’ers profiteren reeds van het gebruikersgemak van Office 365, maar nog niet van Dynamics 365 vanwege de grote investering in tijd en geld. Dynamics 365 biedt veel mogelijkheden, dus ook veel instellingen. JumpStart 365 is een eenvoudige en betaalbare manier voor het mkb om snel aan de slag te kunnen met Dynamics 365. Resellers hoeven geen consultant langs te sturen om hun eindklant een overzichtelijke basisinrichting te kunnen bieden, die toch volledig op maat is.

Jumpstart 365 biedt op ieder complex Microsoft Dynamics-vraagstuk een antwoord in de vorm van gebruiksklare en flexibele modules of koppelingen. De grootste voordelen:

Zeer gebruiksvriendelijk

Bizar snelle implementaties

In de cloud

Geen investeringen nodig

Schaalbare abonnementsvormen

Breder portfolio

Maak kennis met JumpStart 365 en bekijk de introductie video!

Snel aan de slag!

JumpStart 365 is een eenvoudige en betaalbare manier om snel aan de slag te kunnen met Dynamics 365. Je hoeft geen consultant langs te sturen om je klant een overzichtelijke basisinrichting te kunnen bieden, die toch volledig op maat is. Bovendien kun je de medewerkers van je klant een training aanbieden, zodat iedereen er snel mee aan de slag kan. Dit alles online, voor een zeer betaalbare prijs.

Meer informatie?
Neem direct contact op met ons cloud team.
Mail: cloud@ingrammicro.nl
Telefoon: +31 30 246 4085

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.