+31 (0) 30 246 4085

Over

Over ons

Wij stellen onze klanten in staat om op een gemakkelijke wijze een complete ICT infrastructuur aan cloud gebaseerde oplossingen inclusief services en IoT licenties te configureren, leveren en beheren. Op deze manier helpen wij onze klanten om op hun beurt hun klanten de weg naar digitale transformatie succesvol te vereenvoudigen en versnellen.

Ingram Micro Cloud is een wereldwijde divisie van Ingram Micro Inc. (NYSE: IM). Met een uitgebreid aanbod aan ICT producten en services, zorgen wij ervoor dat onze klanten zich optimaal kunnen focussen op de verkoop van waardevermeerderende ICT oplossingen en diensten.

Klik hier om meer te lezen over Ingram Micro,
ons leiderschap, onze visie en normen & waarden.

Waarom Ingram Micro Cloud?

Dit is waarom onze resellers kiezen voor Ingram Micro
als leverancier van alle ICT gerelateerde uitdagingen:

Ongeëvenaarde Oplossingen

We hebben uitstekende relaties met onze leveranciers en leveren de best geteste oplossingen. Onze producten en services zijn geselecteerd om optimale functionaliteit te bieden aan zowel simpele alsook de meest complexe ICT uitdagingen.

Innovatie

Ingram Micro Cloud is de eerste ter wereld die het Cloud Ecosysteem ter beschikking stelt aan haar klanten. Verschillende platformen bieden de perfecte basis voor cloud specialisten om producten en diensten eenvoudig en snel op de markt te zetten en aan te bieden aan hun klanten.

Portfolio

Doordat Ingram Micro wereldwijd contracten afsluit met leveranciers, zorgen wij ervoor dat je dit niet meer hoeft te doen voor elke individuele oplossing die je zou willen toevoegen aan jouw portfolio. Dit zorgt ervoor dat je direct de markt op kan gaan met de meest actuele en exclusieve producten en diensten.

Vertrouwen

Ingram Micro staat ruim 20 jaar op de Fortune 500 List. We zijn een economisch stabiele onderneming met wereldwijde aanwezigheid, waardoor we in staat zijn onze klanten het vertrouwen te geven om zaken met ons te doen.

Services & Ondersteuning

Op elke oplossing die wij bieden voeren wij uitvoerige technische keuringen, om je ervan te verzekeren dat de serviceniveau-overeenkomsten bereikt worden. We staan 24/7 tot je beschikking.

Cloud Specialisten

Het team van toegewijde cloud specialisten staat voor je klaar vanaf het moment dat je jezelf bij ons aansluit. Wij begeleiden je bij operationele processen, trainingen en verkoop zodat wij samen succesvol kunnen zijn.

Flexibiliteit

Doordat wij de engineers in huis hebben, kunnen wij alles op maat maken betreft je platform. Onze online e-commerce platformen kunnen dankzij de flexibiliteit waarmee ze gebouwd zijn naar gelang uitgebreid worden, dat betekent dat we mee groeien.

Superieure Snelheid

Niets is zo veranderlijk als de ICT markt. Bij Ingram Micro realiseren we dit goed en garanderen we dat we altijd voorop lopen met de laatste technologie zodat ook onze klanten op snelle wijze de markt op kunnen met diensten die gemakkelijk te bestellen, leveren, beheren en factureren zijn.

Sales & Marketing

Online en offline stellen we product trainingen ter beschikking om je altijd op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Door middel van educatie, live webinars, evenementen, persoonlijke begeleiding en marketing ondersteuning zoals e-mail marketing en whitepapers helpen wij onze klanten succesvol cloud oplossingen te verkopen.

Ingram Micro Cloud in cijfers
21

Cloud Marketplaces wereldwijd

39.000+

Channel Partners geregistreerd
op Cloud Marketplace

1.350+

Cloud medewerkers

500+

APS (Catalog)

320+

Cloud oplossingen

70+

Cloud leveranciers

200.000+

Resellers

10.000

Hosters

285

Telco’s

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.