+31 (0) 30 246 4085

Parallels RAS

parallels-logo-white-140x30-2x

How to easily make your software available on the go

Marktleider

Parallels® is marktleider in cross-platform oplossingen en maakt het voor klanten eenvoudig om applicaties te gebruiken en er toegang tot te verkrijgen, op elk device, onafhankelijk van het operating systeem. Parallels helpt bedrijven te laten profiteren van de beste technologieën die er zijn, of dat nu een Mac, Windows, iOS, Android of Cloud omgeving is. Dit maakt de locatie van een applicatie niet meer relevant. Met Parallels is het eenvoudig en voordelig om applicaties te gebruiken, onafhankelijk van waar ze geïnstalleerd zijn: lokaal, remote, in een datacenter of in de cloud.

Parallels Remote Application Server (RAS)

Parallels Remote Application Server stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers, op elke device of werkplek. Of het nu op de zaak is of thuis op je eigen PC, met de cliënt applicatie of een HTML5 browser als cliënt, is het mogelijk snel toegang te krijgen tot hosted applicaties of virtuele desktops.

Werken is niet meer beperkt tot één kantoorplek, of hardware die door het bedrijf ter beschikking is gesteld. Bedrijfseigen applicaties zijn eenvoudig beschikbaar te stellen via een online desktop, waardoor er geen verschil meer merkbaar is tussen thuiswerken en werken op kantoor.

Drie redenen om te kiezen voor Parallels RAS

Verbeter je Microsoft RDS-infrastructuur met Parallels Remote Application Server.

Eenvoudig, veiliger en minder duur dan Citrix XenApp.

Geschikt voor Azure-cloud dankzij voor-geconfigureerde Azure templates en configuratie wizards.

Parallels RAS in Microsoft Azure

Parallels Remote Application Server (RAS) geïmplementeerd in Azure biedt gebruikers een veilige, snelle en betrouwbare toegang tot Windows applicaties en server-based desktops. Zij krijgen op elk apparaat en op elke locatie een consistente ervaring.

Met de beveiligingsfuncties van Azure en de geavanceerde filtering van Parallels RAS, beschermt de gecombineerde oplossing gevoelige informatie en verbetert het de algemene bedrijfsgegevensbeveiliging.

Zeven redenen om Parallels RAS te combineren met Microsoft Azure

  • IT-afdelingen kunnen een aanzienlijk bedrag van hun budget herinvesteren in andere urgente projecten.
  • De ingebouwde automatiseringsmogelijkheden van Parallels RAS vereenvoudigen de implementatie en configuratie van RAS in de Azure-cloud.
  • Bedrijven kunnen hun data beveiligen zonder kosten van een tweede datacenter of de last van het herladen van elk servercomponent.
  • Gebruikers hebben onmiddellijk en veilig toegang tot applicaties, op server gebaseerde desktops, gegevens en mappen via het internet zonder complexe firewallconfiguraties.
  • Alle extra RAS componenten (publishing agents, remote desktop services servers, hypervisors en gateways) kunnen worden ingezet met de onbeperkte flexibiliteit van de Azure Cloud.
  • Parallels RAS in Azure ondersteunt volledige actieve redundantie en beschikt over ingebouwde loadbalancing voor alle RAS componenten.
  • Parallels RAS ondersteunt hybride implementatie tussen on-premise en Azure-gebaseerde bronnen.

MEER INFORMATIE OF STARTEN MET PARALLELS? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op:

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.