+31 (0) 30 246 4085

Spamina

Spamina biedt cloud security oplossingen voor flexibele en veilige digitale communicatie. De ‘security-as-a-service’ structuur biedt eenvoudige levering, snelle implementatie en handige beheerconsoles voor eindgebruikers, IT-beheerders en resellers. Spamina oplossingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de zakelijke e-mail voldoet aan de vereisten van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Voordelen

 • Maakt communicatie tools uniform: Vanuit een enkel punt kunnen de e-mail, instant messaging, gateway-beveiliging, agenda en samenwerking, handhaving van mobiele beleidsmaatregelen, gegevensverlies en wettelijke compliance tools worden afgehandeld, waardoor de overlapping van de applicatie en het overschakelen van het scherm wordt vermeden.
 • Voorkomt verlies van gevoelige informatie: Bewust of onbewust, zowel persoonlijke als zakelijke digitale eigendom kunnen worden weggenomen uit de handen van netwerkgebruikers. Op een gemakkelijke en moeiteloze manier wordt de inhoud van email- en IM-communicatie gecodeerd. Niet alleen deze belangrijke informatie zal dan door geautoriseerde partijen worden geopend. Jouw eindklanten zullen aan de voorschriften voldoen en de reputaties worden niet in gevaar gebracht.
 • Minimaliseert spam: Helpt om de spamniveaus van de mailboxen te verminderen. Het geeft de tools om de white- en blacklistopties te beheren. Met of zonder interventie van de ITbeheerder, maar altijd onder zijn toezicht.
 • Beschermt netwerken tegen geavanceerde bedreigingen: Technologieën zoals Simile Fingerprint Filter® zijn de perfecte afschrikmiddellen die het digitale bezit kunnen beschadigen en daar vervolgens geld uit kunnen verdienen.
 • Archiveert e-mail en IM berichten, zodat het tot 10 jaar kan teruggehaald kan worden: Zodra het archiveringsinstrument is geïmplementeerd, is het bedrijf van jouw eindklant al compliant. E-mails kunnen uiteindelijk worden gebruikt in een formele procedure sinds nu zijn ze onveranderlijk geworden. Bovendien wordt er met dezelfde actie ook de bedrijfsproblemen van jouw eindklanten opgeslagen: archivering maakt vrijwel onbeperkte opslagcapaciteit mogelijk.
 • Neemt zorgen over jurisdictie en vertrouwelijkheid weg: Spamina voldoet aan de meest veeleisende EU-wetgeving met betrekking tot gegevensbescherming, waardoor het bedrijf van jouw eindklant de hoogste veiligheidsnormen in de digitale transformatie van vandaag kan handhaven.

Parla – Secure Cloud Email

Parla is een enterprise e-mail platform in de cloud met geïntegreerde beveiligingslagen. Parla is geschikt voor mkb’s en grote bedrijven en organisaties, want het programma biedt de Parla gebruikers:

 • E-mail met opslagruimte van maximaal 30 GB en met geïntegreerde beveiliging
 • Gecodeerde Enterprise Instant Messaging
 • Kalenders, contacten, taken en het delen van bestanden
 • Integratie met Outlook
 • Synchronisatie met alle mobiele apparaten
 • Geïntegreerde filtering en multilayer beveiliging
 • Mobile Device Management
 • Encryptie- en archiveringsmodules voor gegevens privacy en e-mail retention

Cloud Email Firewall

Spamina’s Cloud Email Firewall is gebaseerd op andere beveiligingslagen, namelijk op Simile Fingerprint Filter® proprietary detection technologie. Het analyseert elke dag miljarden e-mails om spampatronen in real-time te identificeren en hun toegang te blokkeren.
Een verdachte e-mail wordt in maximaal 28 dagen in de datacenters in quarantaine geplaatst. Malware wordt bij Spamina’s cloud gehandhaafd en dat zorgt ervoor dat het bedrijf alleen veilige e-mails ontvangt. De e-mail filtering is ontworpen om spam, phishing, malware en virussen in realtime te detecteren met behulp van geavanceerde patronen en technieken. Als gevolg daarvan worden blootstelling aan zero-day aanvallen en geavanceerde aanhoudende bedreigingen tot een minimum beperkt.

Meer informatie? Wij helpen je graag!

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons cloud team:

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.