+31 (0) 30 246 4085

Symantec

The Security Challenge

Cyber security haalde in 2016 de voorpagina's met de hacking van de Amerikaanse Democratische partij, de ransomware aanvallen op belangrijke instellingen zoals banken en ziekenhuizen en het tijdelijke uitvallen van het stroomnet van Oekraïne. Alleen al in 2015 heeft Symantec meer dan 430 miljoen nieuwe malware-varianten gemeld: dat zijn er meer dan één miljoen per dag. Nu het security landschap groeit, is threat intelligence cruciaal om organisaties te helpen bij het ontdekken van oude en nieuwe bedreigingen.

Cybercriminelen vandaag de dag worden steeds slimmer. Ze bouwen malware om binnen te dringen in netwerken en servers om vervolgens de infrastructuur van een bedrijf over te nemen en meer apparaten te infecteren. Helaas hebben veel bedrijven hun endpoint beveiliging niet in orde, waardoor ze extra gevoelig zijn voor cyberaanvallen. Voor bedrijven is het noodzakelijk om een goede endpoint beveiliging te hebben. Anders is het een kwestie van tijd dat ze slachtoffer worden van een groot beveiligingslek die ernstige gevolgen kan hebben. Denk aan imagoschade of de enorme kosten die zo’n beveiligingslek met zich teweeg kan brengen. In het nieuws lees je vaak over geavanceerde gerichte aanvallen, terwijl de meeste malware niet-gerichte aanvallen zijn. In het afgelopen jaar heeft Symantec per dag bijna een miljoen nieuwe bedreigingen ontdekt.

Symantec Endpoint Protection Cloud, de oplossing om kleine en middelgrote bedrijven tegen gerichte aanvallen en ransomware te beschermen is vanaf heden verkrijgbaar via de Cloud Marketplace.

Volgens een recent Symantec Internet Security Threat Report, was 65 procent van alle aanvallen gericht op midden- en kleinbedrijf, met als doel om waardevolle bedrijfsgegevens te stelen. Symantec Endpoint Protection Cloud geeft het Midden en Kleinbedrijf de zakelijke bescherming die het nodig heeft. Deze oplossing wordt in minder dan vijf minuten geïnstalleerd en kan door iemand met algemene IT-kennis worden beheerd. Symantec Endpoint Protection Cloud is geschikt voor organisaties met 5 tot 1.000 werknemers, die op zoek zijn naar een effectieve manier om zakelijke en persoonlijke apparaten op het bedrijfsnetwerk te beschermen.

symantec-ingram-micro-w

Over Symantec

De cloudbeveiligingsoplossingen van Symantec zijn beschikbaar bij Ingram Micro. Symantec voorziet in een verscheidenheid aan betaalbare beveiligingsoplossingen die voor je eindklanten minder kosten aan overhead en minder resources met zich meebrengen.

De cloudoplossingen van Symantec worden geleverd met 24/7 klantondersteuning en SLA’s voor 100% uptime. De cloudoplossingen van Symantec beschermen meer dan 31.000 bedrijven en 10,9 miljoen gebruikers wereldwijd tegen spam, phishing, virussen, malware, spyware, ongepast internetgebruik en gegevensverlies.

Cloud oplossingen

Cloud Marketplace

Symantec Endpoint Protection biedt een cloud based beveiligingsoplossing speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf.

Cloud oplossingen

Traditioneel

Dankzij s’ werelds grootste cyber intelligence netwerk en Skeptic scanning technology biedt Symantec Email Security optimale bescherming tegen ongewenste Emails.

Cloud oplossingen

Symantec Web Security

Symantec Web Security beschermt je onderneming tegen ongewenste websites door bedreigingen te detecteren, toegang te controleren en gebruikers zowel op kantoor als onderweg te beschermen.

Geschikt voor je eindklant?

check-list-ol

De eindklant wil niet investeren in dure hardwareoplossingen: voor deze cloudoplossingen is geen hardware vereist. Je eindklant betaalt alleen voor de services die hij nodig heeft

check-list-ol

Hebben mobiele medewerkers toegang tot gegevens in de cloud? Ongeacht of medewerkers onderweg of op kantoor zijn, ze hebben altijd toegang tot cloudgegevens;

check-list-ol

Kunnen cloudoplossingen meegroeien met het bedrijf? Symantec oplossingen zijn flexibel en kunnen met elke bedrijfssituatie meegroeien. Opslagcapaciteit en licenties kunnen waar nodig worden uitgebreid;

check-list-ol

De eindklant maakt zichzelf zorgen over de beveiliging van zijn gegevens die in de cloud worden opgeslagen: vertrouwelijke gegevens zijn in de cloud net zo veilig als binnen het bedrijf.

Vol vertrouwen overstappen naar de cloud


Voor de meeste bedrijven is de overstap van een on-premise e-mailsysteem naar een cloud-gebaseerde e-mail beveiliging een geleidelijk en lastig proces. Symantec helpt je om de overstap te maken naar een cloud-gebaseerde beveiliging zonder security compromissen. Het systeem is gebouwd om alle e-mail oplossingen die je in je omgeving hebt staan te beschermen, zoals Microsoft Office 365, Google apps en andere gehoste mailboxen. Evenals on-premise emailsystemen, zoals Microsoft Exchange. Met Symantec worden deze verschillende systemen beschermd tegen bedreigingen en datalekken. Door gebruik te maken van Symantec ben jij de cyberbedreigingen altijd een stap voor.

Gratis Ebook | Symantec Security Guide

Vul hier je gegevens in en ontvang de security guide gratis!

Fill out my online form.

Symantec & Microsoft

Bereik een hoger niveau van beveiliging voor Office 365 en zorg ervoor dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot gegevens.

office-365-symantec-ingram-micro-cloud

Meer Informatie

Neem voor meer informatie of vragen contact met op met onze software specialisten:
E-mail: software@ingrammicro.nl
Telefoon: +31 (0) 30 246 4295

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.