+31 (0) 30 246 4085

Whitepaper Cloud kansen voor het MKB

De vraag is niet of het mkb de mogelijkheden
in de cloud aangrijpt, maar wanneer!

Lees onze whitepapers

Nieuw bij Ingram Micro Cloud en geïnteresseerd om een Cloud Reseller te worden?

Cloud kansen voor het mkb

Het gebruik van cloud blijft groeien. De vraag is niet of, maar wanneer jouw klanten hun applicaties, infrastructuur en data naar de cloud verplaatsen. Volgens onderzoek door Forrester zullen acht van de tien kleinbedrijven cloud computing volledig geadopteerd hebben in 2020.

De cloud herdefinieert onze business. Het geheim is om de wijze waarop jij succes behaalt en zakendoet te vernieuwen; dit zal leiden tot nieuwe business modellen en andere gesprekken met verschillende doelgroepen.

Deze whitepaper bevat Europese marktdata  over cloud. Krijg meer inzicht in de marktkansen die voor jou in de cloud liggen, en leer hoe je deze beter kunt benutten. We delen onze inzichten om jouw klanten beter te begeleiden door de cloud-transformatie.

Een andere manier van werken voor het mkb

De cloud-revolutie is mogelijk de grootste verandering in de manier waarop bedrijven gebruik maken van informatietechnologie sinds de introductie van de PC. In onze eerdere whitepaper ‘Feiten, cijfers, en uitdagingen overwinnen’ hebben we onderzoeken en argumenten besproken om je klanten te overtuigen van de voordelen van cloud-technologie.

Bij een transformatie zoals overstappen naar de cloud wordt er ook instinctief  gereageerd, en moeten mensen hun manier van denken aanpassen. Hoe kun je jouw klanten overtuigen van de voordelen van de cloud voor hun ondernemingen, via communicatie, marketing en sales?

In deze whitepaper zullen we eerst de doelgroep en diens bekendheid met de cloud onderzoeken. Hoe weet je of jouw klanten klaar zijn voor de overstaap, en wanneer ze er nog niet klaar voor zijn? Ten tweede leren we overtuigende technieken die kunnen helpen de klant te overtuigen. In het laatste hoofdstuk bespreken we het gebruik van ‘inbound marketing’ voor het generen en vastleggen van online leads.

Meer informatie? Wij helpen je graag!

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons cloud team:

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.