+31 (0) 30 246 4085

Word Cloud Reseller

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ingram Micro brengt je succesvol naar de cloud

csp-worden

Samen met Ingram Micro

Geen start fee en wel toegang tot het beste en meest veelzijdige cloudplatform. Om snel en tijdig tot nieuwe en succesvolle businessmodellen te komen. Samen met Ingram Micro.

ingram_website_sub_praktisch_poster_

Praktische voordelen

Meer flexibiliteit voor jou en jouw klant. Vaker klantcontact en cross- en upsell-kansen. Meer marge op clouddiensten. Het zijn zomaar een paar van de vele voordelen.

ingram_website_sub_toekomst_poster_

Jouw zakelijke toekomst

De verwachting is dat het aantal clouddiensten de komende twee jaar meer dan verdubbelt. Steeds meer klanten zullen binnenkort geheel of deels migreren naar de cloud. Wanneer stap jij over naar de cloud?

artboard-1

Download het whitepaper

De vraag is niet óf het mkb naar de cloud gaat, maar wanneer! Download het whitepaper en krijg alle feiten, cijfers en uitdagingen op een rij.

artboard-1-copy

Lees het e-book

In dit e-book helpen we je de kansen in de cloudmarkt te begrijpen en delen we inzichten en best practices om je klanten in dit proces te begeleiden.

artboard-1-copy-2

Johan van der Waal, ICT-adviseur bij ExpectIT

“Toen Microsoft het CSP-programma in het leven riep, stonden veel distributeurs en resellers te juichen. Het programma biedt een grote mate van flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak. Dit was het antwoord op veel van onze wensen.”

Word Cloud Reseller

Laat je gegevens achter en wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Samen bepalen we welk platform het beste bij je wensen en bedrijf past. Wil je niet langer wachten, neem dan direct contact met ons op via +31 (0) 30 246 4270.

Fill out my online form.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.